İsmail ERDEM, Esnaf ve Halk Ziyaretlerini İhmal Etmiyor

İsmail ERDEM, Esnaf ve Halk Ziyaretlerini İhmal Etmiyor

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, haftanın bazı günlerinde yaptığı esnaf ziyaretlerini bu sefer Veysel Karani Mahallesi ile sürdürdü.

 Haftanın belirli günlerinde esnaf ve halkı ziyaret eden Başkan Erdem, hafta sonu Veysel Karani Mahalle esnafını ziyaret etti. 9 Ocak Pazar günü sabah saatlerinde gerçekleştirilen Belediye Koordinasyon toplantısından sonra Veysel Karani Mahallesi’ne geçen Başkan, Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis Üyelerinden oluşan heyet, mahalle esnafına ziyarette bulundu.

Soğuk bir pazar sabahında gerçekleştirilen programda Başkan ve beraberindeki heyet,  mahalle esnafını sırayla dolaştı. Uğradığı iş yerlerinde samimi ve içten bir karşılama ile muhatap olan Başkan’a esnaf,  teşekkürlerini ve memnuniyetlerini iletti. Ayrıca esnaf, mahalle ile ilgili talep ve isteklerini de dile getirme fırsatı buldu. Başkan ve beraberindekiler zaman zaman esnafla oturup çay içerken bezende ayak üstü sohbet ettiler.

 Ziyaret kapsamında mahalle halkının da yoğun ilgisiyle karşılaşan Başlan Erdem, kendinse her zaman yakın ilgi gösteren çocuklarla konuşarak onların ders durumları hakkında bilgiler aldı.

 Mahalle gençleri ile de konuşan Erdem, gençlerin çalışıp meslek sahibi olmalarını, aile ve ülkeleri için üreten bireylerler olmaları tavsiyesinde bulundu. 

Başkan İsmail Erdem, ziyaret esansında kendisini yalnız bırakmayan kalabalık bir grupla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2011, 05:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17