Hasan Can 3. kez aday adayı oldu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, 30 Mart 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimlerinde Ümraniye Belediye Başkanlığı için yeni dönemde de adaylık müracaatını, Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığına sundu.

Hasan Can 3. kez aday adayı oldu
2 dönemdir Ümraniye Belediye Başkanlığı görevini başarı ile yürüten Belediye Başkanı Hasan Can, Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu için Ak Parti Ümraniye İlçe Başkanlığına müracaatını yaptı.


Belediye Başkan Yardımcıları ile birlikte AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığına gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Öztunç, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran ile AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları huzurunda yeniden adaylık başvuru dosyasını İlçe Başkanı Öztürk Oran’a takdim etti. Başvuru sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Hasan Can, 10 yıllık görev süresi zarfında gerçekleştirmiş oldukları hizmetlere kısaca değindi. Başkan Hasan Can, “Şimdi önümüzde yepyeni bir süreç var. Ümraniye, 10 yıldır aralıksız sürdürdüğü değişim ve modernleşme yolunda yeni bir döneme daha girmek üzeredir. Hizmet seferberliğini aynı azim ve heyecanla kaldığımız yerden devam ettirme arzusundayız. Biz birlikte büyük bir aileyiz. Olmazsa olmaz kırmızı çizgilerimiz var. Ümraniye’nin vizyonunu değiştiren hizmetlerimizi sürdürmek ve geçmiş yıllarda başlattığımız başarıları daha ileri noktalara taşımak istiyoruz. Yeniden Belediye Başkanlığına aday adaylığı başvurusunu yapıyoruz. Aldığımız bu kararın halkımıza ve tüm Ümraniyelilere hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2013, 21:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17