Tuzla’da Kutlu Doğum Haftası Coşkusu yaşandı.

Tuzla Belediyesi, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğumunun 1443. yıldönümünde Kutlu Doğum Haftası Özel Programı düzenledi.

Tuzla’da Kutlu Doğum Haftası Coşkusu yaşandı.
Programa yaklaşık 4 bin kişi katıldı.


Kafkale Spor Kompleksi’nde düzenlenen programa Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu, Tuzla Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.


Program, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın bu yılki “Din Samimiyettir’ temasını işlediği video gösterimi ile başladı. Suriyeli Hafız Seyid Abdul Gati Ebu Habse ile Dünya Kur’an Okuma Birincisi Abdurrahman Sadiyen tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. İlahiyatçı Yazar Nihat Hatipoğlu, Peygamber Efendimizin hayatını kendine has üslubuyla anlattı. 


Peygamberimiz’e Mektup ve Şiir Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllendirildi


Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Tuzla Gençlik Merkezi’nin (TUZGEM) ortaokul ve lise düzeyinde düzenlediği Hz. Peygamber Efendimiz (S.A.V.)’e Mektup ve Şiir Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler programda ödüllendirildi.  


Mektup yarışmasında dereceye giren ortaokul öğrencileri Sıla Yıldırım, Meryem Aybike Öztürk, Pelin Biçer, lise öğrencileri Ayşenur Çiftçi, Ayşe Akman, Eyüp Kuru ile şiir yarışmasında dereceye giren ortaokul öğrencileri Ömer Efe Altun, Alper Basri Yücel ve Yunus Emre Kadırgacı, lise öğrencileri Yağmur Arslan, İpek Aytemiz ve Murat Şahin Kılıç’a ödülleri  Tuzla Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci ve Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu tarafından verildi.


Tuzla Belediyesi Kutlu Doğum Haftası Özel Programı, Mehmet Kemiksiz’in ilahi konseri ve sema gösterisi ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 23:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17