Şadi Yazıcı'yı sevinçle karşılayıp gül döktüler.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, adaylığının açıklanmasının ardından geldiği belediyede personel tarafından üzerine gül dökülerek karşılandı.

Şadi Yazıcı'yı sevinçle karşılayıp gül döktüler.

Başkan Yazıcı, davul zurnalı karşılamada “İlk günkü heyecanla hız kesmeden hizmete devam etmeye var mısınız?” diye sordu, personel hep bir ağızdan “Evet” sözünü verdi.


AK Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 26 Ocak 2014 Pazar günü Sinan Erdem Spor Kompleksi’nde düzenlenen toplantıda İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Başbakan Erdoğan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yeni dönemde de aday olduğunu açıkladı.

 

Personel, Başkan Yazıcı’nın Üzerine Gül Döktü


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, adaylığının açıklanmasının ardından ilk mesai gününde önce araç konvoyu, ardından belediyede coşkuyla karşılandı. Başkan Yazıcı, partililer tarafından Pendik sınırında araç konvoyuyla karşılandı. Tuzla Belediyesi’ne gelen Başkan Yazıcı’ya mesai arkadaşları ve personel sürpriz yaptı. Kapıda davul zurna ve çiçeklerle karşılanan Başkan Yazıcı, içeriye girdiğinde üzerine gül yaprakları döküldü.

 

İlk Günkü Heyecanla Hız Kesmeden Hizmete Devam


Sürpriz karşılama için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Hizmet çıtasını hep birlikte daha yükseğe çıkaracağız.” dedi. Konuşması sık alkışlar ve sloganlarla kesilen Başkan Yazıcı, “Sizlerle beraber aynı çatı altında bu halka hizmet etmenin onur ve gururunu yaşadım. Aile hissiyle, bu ailenin bir bireyi olarak hep beraber çalıştık. Bundan sonra da inşallah bir dönem daha beraber çalışma onurunu yaşayacağım. Hayatta en güzel duygu birilerinin “Siz yapamazsınız” dedikleri işi başarmaktır. İnşallah bundan önce olduğu gibi herkesin hayal bile edemediği ama bizim hayal ederek gerçekleştirdiğimiz, Tuzla halkına en güzel hizmeti vermeyi sürdürdüğümüz bir dönem olacak. İnşallah 2014-19 yılları arasında en güzel belediyecilik hizmetini ve toplumsal barışı sağlayan yapıyı sürdüreceğiz. Allah hepinizden razı olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun” şeklinde konuştu.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti.


   

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2014, 23:30

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17