Şadi Yazıcı'ya sevgi dolu, coşku dolu karşılama

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, mazbatasını alıp göreve başladı. Belediyeye eşi Dr. Fatma Yazıcı ile birlikte gelen Başkan Yazıcı, üzerine gül yaprakları dökülerek alkış ve sloganlarla karşılandı.

Şadi Yazıcı'ya sevgi dolu, coşku dolu karşılama
banner46
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından makamına 4 Nisan 2014 Cuma günü geldi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, belediye girişinde coşkulu kalabalık tarafından karşılandı. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, belediyenin kapısında davul zurna ekibi ile karşılandı. Başkan yazıcı ve eşi belediyeden içeri girdiğinde üzerlerine konfeti ve gül yaprakları döküldü. Personelin alkışları arasında katları çıkarak yemekhanede konuşma yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, muhteşem karşılama için teşekkür etti.


Başkan Yazıcı, Teşekkür Etti


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, belediye yemekhanesinde yaptığı konuşmada teşekkür etti. Eşi Dr. Fatma Yazıcı, geçen dönemin Belediye Meclis Üyeleri ve Tuzla Belediyesi personeline teşekkür eden Başkan Yazıcı, “Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Çünkü inanıyoruz ki; artık dünyada var olan bir başarı veya ulaşılan bir nokta varsa bunu tek başına kimse başaramaz. Mutlaka birlikte beraber ve o birleşmiş olan duyguların, düşüncelerin ve emeklerin birleşmesiyle bir şeyler başarılabilir. Tabii ki öncelikle siyasi partimizin değerli büyüklerinin, ilin ve ilçe teşkilatıyla beraber yapmış olduğumuz çalışmalar, gerçekten bir başarı varsa ki altında hepinizin olduğu yerel hizmetler ve vatandaşın önüne koymuş olduğumuz çalışmalardır. Bu nedenle hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Genel başkanıma, siyasi büyüklerime, il başkanıma, ilçe başkanıma ve teşkilatıma yürekten teşekkür ederken sizleri asla buradan ayıramam.” dedi.  


Başarıyla Değer Kazanıyorsunuz


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, kurum için aile vurgusunda bulundu. Aile ruhuyla yakalanan başarıyı vurgulayan Başkan Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Kapı kapı gezdiğimiz zaman bunları gördük ki; vatandaşa yapılan hizmetin karşılığını alıyorsunuz. Başarıya sabahın erken saatlerinde, hatta namazdan önce başlayan temizlikte çalışan, kanalda çalışan kardeşim dahil, belediyenin girişinde vatandaşı karşılayan arkadaşımızdan en üst düzeyde bütün arkadaşlarımızın ortak olduğu bir başarı var. Bu başarının sonucunda vatandaşın gözünde ve gönlünde bir değer kazanıyorsunuz. Bu değeri hep birlikte kazandığımızı ben biliyorum. Sizinle beraber bu belediyede, özellikle de bütün değerleri kıyasladığımız zaman – Sayın Bakanımız İdris Bey de ifade etmişti- biz Tuzla Belediyesi olarak çok iyi noktadayız. Sizinle gurur duyuyorum, teşekkür ederim, sağ olun. Gerek vatandaşla birebir hizmet noktasında, gerekse işin en iyi noktaya gitmesinde, gerekse adil ve adaletli yönetim açısından bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalarda buna çok dikkat ettik. Öncelikle kurumsal manada biz bir aileyiz dedik. İnşallah bu söylemimizi daha da güçlendirerek bir aile çatısı altında Tuzla Belediyesi’ni bir noktada götürmeye çalışacağız. Hizmetin en ücra noktaya 365 gün, 7/24 saat var olarak da bu ailenin devamını ve bu ailenin başarılarına başarıları katacağız. Bu ailede herkes kendini daha güvende hissedecek. Bu ailede herkes geleceğe daha umutla bakacak.


210 Bin Kişinin Hak ve Hukukunu Aldık


Başarı, hiçbir zaman çalışmadan önce gelmez. Çalışmadan hiçbir şeyi başarmak mümkün değil. Vatandaşı patron olarak gördük. Her çalışmamızda “Patron vatandaş” modelini ortaya koyduk. Patrondan bir karne aldık. Bu seçimle beraber başkanlık makamını değil, biz 210 bin kişinin hak ve hukukunu aldık. Burada bir makamın, mevkinin ve sadece kişisel makamları değil, 210 bin insanın hak ve hukukunu, vebalinin üstümüzde olduğunu, 5-10 yıl sonra Tuzla’nın geleceğinde bir eksiklik varsa şimdi yapılmamış bir şey olduğunu unutmamamız lazım. Bu dünyada belki bunun hesabını verebiliriz ama bunun hesabını biz öteki dünyada asla veremeyiz. Çünkü bu makamları Rabbim herkese nasip etmez. En ücra köşemizden en yüksek makamına varıncaya kadar Tuzla Belediyesi çatısı altında hizmet etme şerefini, onurunu yakaladık.  Bu onuru bize bahşeden Allah’ın öncelikle bize bir vebal yüklediğine inanıyoruz. Bu hizmet etme onurunu eğer hizmet etmeyip mevki, makam ve kurumumuzu heveslerimize ve boşluğa bırakırsak bunun hesabını bir yerde mutlaka veririz. Patron olan vatandaşa ama mutlaka Allah’ın huzurunda bunun hesabını vereceğini bilen bir belediye, bir kurum ve bir anlayışında inşallah en güzelini üreteceğiz. Bu konuda size güveniyorum. Bundan sonraki varlığımızı, birliğimizi, ailemizdeki aidiyet ruhuyla geliştirmeye söz veriyorum. Sizden de söz istiyorum.


Herkesin Bize Emanet Olduğunu Biliyoruz


Tuzla’da kurumsal iletişim, kurumsal birlikteliği sağlayacağız ama bakanlık taşra teşkilatları ile maksimum ilişki, Tuzla’da yaşayan her kese, oy veren-vermeyen herkesle birlik, bütünlük içinde biz hizmet üreten, bu vebali ve sorumluluğu bilen bir anlayışla Tuzla’da herkesin bize emanet olduğunu bilerek hareket edeceğiz”
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, personelle yaptığı görüşmenin ardından makamına geçerek tebrikleri kabul etti.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2014, 00:13

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17