Kartalspor’a bağışlanan daire nereye kayboldu?

Kartalspor’a bağışlanan daire uçtu mu?

Kartalspor’a bağışlanan daire nereye kayboldu?

İlçem Gazetesi, gelen ihbarlar ve iddialar doğrultusunda Kartalspor’da başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği yapmış yöneticilerle görüşüp iddiaların cevabını aradı.


Gazetemize gelen ihbarda ve iddialarda Altınok Öz’ün Nevşehir’de ki çiftliğinin ortağı ve Kartalspor’un eski yöneticilerinden olan Yusuf İnanır’ın kulüp toplantılarında “Teknik Yapı Kartalspor’a daire bağışladı” dediği ve dairenin ortada olmadığı iddia ediliyordu.


İlk olarak Kartalspor kulübü eski başkanlarından Binali Aydın’a sorduk. Aydın gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.


“Teknik Yapı bize daire verdi.”


Binali Aydın “İlk Kartalspor’a başkan olduğumda Yusuf İnanır daireden bahsetti. Kartalspor’un Yönetim Kurulu toplantısında İnanır ‘Teknik Yapı bize daire verdi. Ne zaman istersek alırız’ dedi. Hatta ‘Yemek yapar bilet fiyatlarını çok yüksek tutar, çekilişe koyarız’ dedi. Sonra yemek yapıldı ama gerek duyulmadı. İnanır'a ‘Daire ne oldu?’ diye sordum, ‘Ne zaman istersek alırız’ dedi. Dört defa sordum hep aynı cevabı aldım. Yani daire halen ortada yok. Bunu (Bir dairenin kulüpte olmadığını) şimdi ki kulüp başkanına da sorabilirsin.” Diye sözlerini sonlandırdı.



Kayıp daire iddiasını Kartalspor kulübü eski yöneticilerinden Yaşar Erdem’e de sorduk.


“Yusuf İnanır daireyi söyledi”


Yaşar Erdem “Yusuf İnanır kulüp toplantısında kulübün borç ve alacaklarını konuşurken, orada daire olayını söyledi. Bunu Veysel Can biliyor. Erol Varlı var, Zeki Çiftçi var. Muammer Çelebi var. Muzaffer Aygün var. Bu arkadaşların hepsi o toplantıda duydu. Bu arkadaşların hepsi Binali Aydın’ın yönetimindeydi. Hatta Cumhur Tavsatmaz da vardı yönetimde. Yusuf İnanır böyle bir şey söyledi. Teknik Yapı’nın bir daire verdiğini söyledi. Daha sonra aradan zaman geçti. Bazı arkadaşlar Yusuf İnanır’a sordular, cevap vermedi. O daire ne oldu bilmiyorum. ” Diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Kayıp daire iddiasını Kartalspor kulübü eski yöneticilerinden Levent Okur’a da sorduk.


“Daire kulüp’e gelmedi.”


Levent Okur “Evet, Kartalspor’da önceden bende görev aldım. Bir daire bağışlandığını duydum, doğrudur. Ben yönetim toplantısındayken Yusuf İnanır konuştu. 'Daire bağışlanacak' dedi, ama ben daireyi görmedim. Daire Kulüp’e gelmedi. Ben yönetimdeyken Ergun Öztaner kulüp başkanıydı. Daire ile ilgili bir konuşma oldu ama daire kulübe gelmedi." diyerek konuşmasını sonlandırdı.



Kayıp daire iddiasını Kartalspor kulübü eski yöneticilerinden Veysel Can’a da sorduk.


“Daire olayını duymayan yok!”


Veysel Can ''Kartalspor’a daire bağışlandığını, daire iddialarını bende çok duydum. Daire olayını duymayan yok. Her kes o daireyi konuşuyordu. Ben Kartalspor yönetim kurulu üyesiyken hep şeffaflığı savundum. Hatta ‘şeffaflık istiyorum’ diyerek defalarca istifa dilekçemi sundum. Kabul etmediler. Şeffalığın olmadığı hiç bir yerde olmak istemedim şimdiye kadar, olmamda zaten.'' Diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Gazetemize açıklamada bulunan eski yöneticilerden biri (ismi bizde gizli) yaptığı açıklamada "Ama şu var Belediye başkanının Nevşehir’den getirdiği C. S. İsimli müdür 2011 yılında Teknik Yapı’dan 430 bin liraya bir daire aldı. Devlet memuru nasıl aldı o parayla bir daireyi? O daire şu anda 1,5 milyon liradır." iddiasında bulundu.


Kartalspor’a daire bağışlanması ile ilgili iddiaları ve dönemin kulüp yöneticilerinin cevaplarını yazdık. İddiada ismi geçen Yusuf İnanır, Teknik Yapı ve diğer muhataplar bir açıklama yaparsa buradan yayınlayacağız.


Bizi izlemeye devam ediniz…

 
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 02:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17