Kartalspor: 2 Hacettepe SK: 1

Kartalspor Spor Toto 2.Lig’in 6.haftasında sahasında Ankara temsilcisi Hacettepe’yi konuk etti.

Kartalspor: 2 Hacettepe SK: 1
Bordo-Beyazlı ekip her iki devrede bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-1 galibiyetle ayrıldı.


Maçın hem Cuma hem de bayram arifesinde oynanması sebebiyle seyircilerin karşılaşmaya çok fazla ilgi göstermediği görülürken karşılaşmaya konuk ekip Hacettepe başladı.


Kartalspor geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan Yeni Malatyaspor karşılaşmasındaki savunma anlayışını bu karşılaşmada da ortaya koyarken karşılaşmanın ilk önemli pozisyonunu Kartalspor yakaladı.


18.dakika da Oğuz Ceylan atak yönünün sağından topla ceza sahasına girer girmez vurdu, uzak kale direğinden dönen topa Sinan yetişti, Sinan’ın vuruşunda savunma topa ayak koyarak tehlikeyi uzaklaştırdı.


29.dakika da sağ kanattan Oğuz’un kullandığı taç atışında Uğur, Savaş’la paslaştı, Savaş’ın ayağından açılan topa Uğur tekrardan yetişerek ceza yayı üzerindeki Azad’a çıkarttı, Azad’ın vuruşunda top kaleci Metin’in uzanamayacağı noktaya giderek ağlarla buluştu. 1-0


Golden sonra Hacettepe oyunda dengeyi sağlarken savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışsa da savunma oyuncularımız dikkatliydi.


İlk yarısı Kartalspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısı da golle başladı.


47.dakika da sol köşe gönderinden yapılan ortaya savunmadan gelen Onur kafayı vurdu, kaleye giden topu savunma çıkarttı karşılaşmanın hakemi topun çizgiyi geçtiğini belirterek orta noktayı gösterdi. 2-0


54.dakika da Hacettepe farkı 1’e indirdi. Savunma arkasına atılan topa Onur ıska geçince Oğuz yetişmek istedi bu esnada topa elle müdahale edince karşılaşmanın hakemi Ramazan Keleş penaltı noktasını gösterdi. Hacettepespor’dan Burak penaltı atışını gole çevirerek skoru 2-1’e taşıdı.


60. dakika da Kartalspor gole çok yaklaştı. Atak yönünün sağında ceza sahası yan çizgisi yakınlarında Sinan düşürüldü. Serbest vuruşu Savaş Taga ceza sahası içerisine kullandı. Bomboş pozisyonda kafaya çıkan Mehmet Albayrak topu dışarıya gönderdi.

69.dakika da Hacettepespor atağında sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortaya rakip oyuncular kafayla dokundu kaleye giden topu kaleci Ozan son anda tokatladı top direkten oyun alanı içerisine döndü pozisyonun devamında savunmamız topu uzaklaştırdı. Bu pozisyonda kaleci Ozan sakatlanınca oyun kısa süreliğine duraksadı.


73.dakika da Uğur Utlu ceza sahası önünde topla buluştu, kaleyi karşıdan gören pozisyonda çok sert vurdu top direği sıyırarak dışarı gitti.


85. dakika da Göktuğ, Mehmet Albayrak’ın pasıyla ceza sahası içerisinde çapraz pozisyonda topla buluştu, altı pas içerisine pasını aktarmak istediğinde savunmadan dönen top tekrar Göktuğ’un önünde kaldı Göktuğ bu sefer kaleyi düşündü fakat top az farkla direğin dibinden dışarı gitti.


Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmayı Kartalspor 2-1 galibiyetle ayrıldı.


Kartalspor: 2 - Hacettepe: 1


Stat: Kartal

Hakemler: Ramazan Keleş, Şener İnan, Murat Şener


Kartalspor: Ozan, Zafer, Onur, Mehmet, Sinan (Dk. 70 Anıl), Savaş (Dk. 87 Yusuf), Uğur, Fırat, Hakan (Dk. 75 Göktuğ), Azad, Oğuz


Hacattepe: Metin, Alaaddin Okumuş, Berat, Veli, Caner (Dk. 61 Murat Can), Atabey, Burak (Dk. 66 Mahmut), Soner, Yusuf Emre, Eren, Ferhat (Dk. 89 Çağrı)



Goller: Dk. 29 Azad, Dk. 47 Onur (Kartalspor), Dk. 54 Burak (Penaltıdan) (Hacettepe)
Sarı kartlar: Dk. 63 Uğur, Dk. 79 Savaş (Kartalspor), Dk. 86 Mahmut (Hacettepe) 
Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 08:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17