İsmail Kızılgöz "Kartal’a hizmet yapılmıyor! Kartal'ın parası çarçur ediliyor!"

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın,...

İsmail Kızılgöz

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı'nın, ilçe teşkilatlarıyla birlikte düzenlediği halkla kucaklaşma toplantısı Kartal'da yapıldı.

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, ilçe teşkilatlarıyla birlikte halkla kucaklaşma programı Saadet Partisi Kartal İlçe merkezinde yapıldı. Kartal’daki halkla kucaklaşma programına Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Selman Esmerer İl yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi Kartal teşkilatından çok sayıda teşkilat mensubu, muhtarlar, sivil toplum örgütü başkanları ve yerel basın mensupları katıldı.

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ KAZANDIRMIŞTIR

Toplantının açılış konuşmasını Saadet Partisi Kartal İlçe Başkanı İsmail Kızılgöz yaptı. Kızılgöz yaptığı konuşmada "Bugün burada toplantımıza gelen kıymetli muhtarlarımıza, basınımızın güzide temsilcilerine, sivil toplum örgütlerinin değerli başkanlarına teşekkür ediyorum. 1994 yılında Refah Partisi ile birlikte yerel yönetimlerde iktidara gelen Milli Görüş Belediyeciliği Türkiye’ye ve halkımıza bir çok önemli değerler kazandırmıştır.

KARTAL'A HİZMET YAPILMIYOR!

2009 yılından bu yana Kartal'da hizmet anlamında hiç bir şey yapılmamıştır. Özellikle Kartalımızın hayat var dediği Hamam Sokak'ta belirli bir saatten sonra vatandaşlarımız bu sokakta dolaşamıyor. Kartal’da en çok eleştirilen şey hizmet yapılmayışıdır. 2013 veya 2014 te yerel seçimler var. Biz bu seçimlerde Milli Görüş'ü yeniden getirmek için kapı kapı dolaşarak bu seçimi kazanacağız.

KARTAL’IN PARASI ÇARÇUR EDİLİYOR!

Kartal sahiline bakıyoruz taş devrini andıran bir çok heykel var bu taşlara verilen paralarla Kartal halkının parası çar çur ediliyor. Allahın izniyle bu kadrolarla eninde sonunda tekrar iktidar olacağız. Buradaki toplantımıza katılan Muhtarlarımıza yerel basın mensuplarımıza ve STK temsilcilerine teşekkür ediyorum." dedi.

İDARECİLER HAK'TAN YANA DEĞİL!

Daha sonra Saadet Partisi İstanbul İl başkanı Selman Esmerer Bir konuşma yaptı. Konuşmasında özellikle siyasi gündemi değerlendiren Esmerer, bugün dünyadaki yaşananların insanlığı adeta üçüncü dünya savaşına doğru sürüklediğini söyledi. Buna karşılık altı yüzelli sene dünyaya adalet dağıtan ecdat yadigârı olan ülkemizde bugünkü idarecilerin haktan yana değil de kuvveti üstün tutan batılılardan yana bir idare sergilediğini vurguladı.

BATI KÜLTÜRÜ VE YAŞAM TARZI

Esmerer "Batının kültürünü ve yaşam tarzını kendimize hedef seçmişiz. Bundan dolayı Türkiye’de Boşanma oranları artmıştır. Ben merkezli bir anlayışla evlilikler kısa zamanda son bulmaktadır. Boşanma oranları ile evlenme oranları bir birini yakalamıştır. Evlilik dışı yaşam tarzı özendirilmiştir. Bu da önümüzde çok önemli büyük bir tehlikedir. Türk toplumunda aile yapısı ne kadar güçlü olursa o millet o kadar güçlü olur dedi.

İlçedeki toplantının sona ermesinden sonra Kartal'da ki "Zina suç sayılsın!" kampanyasına katılan partililer. Yayuz Sultan Selim Hastanesinde hasta ziyaretinde bulundular. Daha sonra Soğanlık ve Yeni Mahalle'de esnaf ziyaretinde bulunan partililerin programı akşam saatlerinde son buldu.

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2012, 21:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17