Harun Tüysüz, ''Kırmızı çizgimiz var: ''Masa, kasa, nisa''

Kartal okul ve kurum müdürleri Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen geniş kapsamlı “Müdürler Toplantısı”nda bir araya geldiler.

Harun Tüysüz, ''Kırmızı çizgimiz var: ''Masa, kasa, nisa''
Eski müdürlerle, göreve yeni atanan müdürleri bir araya getiren ve Kartal Kaymakamı Cemil Aksak ile Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’ün onur konukları olarak yer aldıkları toplantı 8 Ocak Perşembe günü Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi’nde gerçekleşti.



Okul müdürlerini ve onur konuklarını, toplantı öncesi, Kartal Sabiha Gökçen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğretmen ve öğrencilerinin katkılarıyla hazırlanan kahvaltıda ağırlayan Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, kahvaltı sonrası, ilk olarak müdürlerin kendilerini tanıttığı toplantıya geçti.  



Toplantıda kısa birer konuşma yapan Kartal Kaymakamı ile Kartal Belediye Başkanı, müdürlere görevlerinde başarılar dileyerek, her konuda kendilerine desteğe hazır olduklarını, kapılarının kendilerine her zaman açık olacağını ifade ettiler.  

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz de, toplantı gündem maddelerinin görüşülmesine geçilmeden önce yaptığı konuşmada, müdürlere işlerinin eğitim liderliği olduğunu, günümüzün eğitim liderliği anlayışının ise; öğrenci merkezli ve veli memnuniyeti esasına dayandığını hatırlatarak, idarecilerin velilerle iletişimde özenli olmalarını,  küçük pürüzlerin büyük iletişim kazalarına neden olmamasını istediğini ifade etti ve bunun yolunun, okullarda inşa edilecek güven ortamı olacağına işaret etti. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz, Müdürlüğünün ilkesel duruşuyla ilgili olarak da, her konuda yanınızdayız, ancak kırmızı çizgimiz var: “Masa, kasa, nisa” dedi. 

Şube Müdürlerinin de hazır bulunduğu Müdürler Toplantısı’nın sonunda, müdürlere, yeni görevlerinde rehberlik etmesi amacıyla “Eğitim Yönetimi ve Denetiminde Örnek Olaylar” adlı kitap hediye edildi.   

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2015, 23:33

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17