SIRF DERSİM'DEN ÖZÜR DİLEMEYİN!

Dileyin Beyler dileyin. Bu hakkı kimden aldıysanız Dersim'den özür dileyin...

SIRF DERSİM'DEN ÖZÜR DİLEMEYİN!

Dileyin Beyler dileyin. Bu hakkı kimden aldıysanız Dersim'den özür dileyin...

Ama sadece, durup dururken iki karakolumuzu basıp yüze yakın askerimizi öldürerek isyan başlatan Dersim'den değil, Menemen'de, Kubilay adlı subayın, altı üstü kafasını bıçakla kesen ve sırf bu yüzden İstiklal mahkemesince idam edilen zavallılardan da özür dileyin. Kurtuluş savaşına karşı çıkıp ne güzel bugün dünya devi bir ülke olan Amerika'nın veya İngiltere'nin bir eyaleti olmayı savunanları, yargılayıp  yurt dışına gönderdiğimiz için, savaş sonunda, Yunan'lı lara sığınan Çerkez Ethem'den, Yozgat'da İsyan başlatıp öldürülen Çapanoğlundan, Güneydoğu'da isyan başlatan ayrılıkcılardan Özür dileyin.

YETMEZ...

Peygamber efendimizin hadisine uyarak İstanbul'u alırken öldürdüğümüz zavallı Bizans'lı askerlerden,
Preveze deniz savaşında öldürdüğümüz o güzel insanlar için, Mohaç meydan savaşında öldürdüğümüz kral ve askerler için, zalim atalarımızı zevk için kazığa geçiren Kazıklı Voyvoda dan özür dileyin.

YETMEZ..

Çanakkale'de sırf Anadolu'ya medeniyet getirmek için gelen, onbinlerce Anzak, İngiliz, Fransız ana kuzusu yavruları
katlettiğimiz için özür dileyin.

YETMEZ..

Anadolu'da tarihi Helen medeniyetini kurmak için topraklarımıza gelip, sırf bedensel ihtiyaç olarak analarımıza,
bacılarımıza tecavüz eden Yunanlı askerleri, Efe çetelerimiz ile öldürdüğümüz için özür dileyin. Bu tabi ihtiyaç karşısında analarımızı kendi ellerimizle teslim etmeyip zorluk çıkardığımız için özür dileyin.

YETMEZ...

Yunan ordusunu Anadolu topraklarında Katliam derecesinde yok edip, kurtulanları İzmir'e kadar kovalayıp, yetmezmiş gibi birde denize dökerek ıslanıp hasta olmalarına sebep olduğumuz için özür dileyin

YETMEZ..

İslamı seçip Hıristiyan dünyasının başına bela olduğumuz için özür dileyin

YETMEZ..

Cenabı Allah'ın TÜRK ırkını Yarattığı için İnsanlık aleminden özür dileyin

YETMEZ..

Nasılsa üç beş yıl içinde dileyeceksiniz. Şu anda başımıza bela imiş gibi gösterilip, sırf vatanlarını kurmak için isyan
başlatan, üç beş askerimizi öldürdürdüler diye vatan hainliği ile suçladığımız, Üstelik Sabiha Gökçen gibi, onlarca canavarpilotlarımızca, Kandil vb. yerlerde uçakla bomba atarak katlettiğimiz gariban PKK'lı lardan ve Apo dan özür dileyin.

BENDE ÖZÜR DİLİYORUM.

AMA SADECE KENDİLERİNE LAYIK OLAMADIĞIMIZ ŞEHİT VE GAZİLERİMİZDEN..

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2011, 21:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17