Taner Özdemir'e Hasvak'ta sevgi seli

Taner Özdemir'e Hasvak'ta sevgi seli

Kartal Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Taner Özdemir, Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı ( HASVAK)’ın İstanbul Grand Cevahir Otel Konferans Salonunda gerçekleştirilen 1. Eğitime Katkı Verenler “ Sosyal Sorumluluk Ödülleri Gecesi” ne katıldı.



Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Şişli Belediyesi Kültür Etkinliklerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Kahraman Eroğlu, Fatih Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili Barış Boyacı, Hayırsever İş adamı ve THK Sultanbeyli Şubesi Başkanı Mehmet Orhan Yılmaz, Kartallı İş adamı Aydın Kaya, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kartal İlçe Başkanı H. Metin Özipek, Orhanlı eski Belediye Başkanı Cemil Ekşi, sanatçılar Belkıs Akkale, POP-STAR Suat Ersoy, ünlü şovmen Yavuz Seçkin, Yönetmen-Aktör Gani Şavata, Şair Burak Ballı, HASVAK Genel Başkanı Engin Öztürk,1970’li yıllarda bestelediği “ÖĞRETMENİM” şarkısıyla tanınan Ali Rıza Binboğa’nın yanı sıra siyaset, sanat, spor ve İş dünyasından seçkin isimlerin katıldığı geceye Kartal’lı sanatçı ve Kartal Belediye Meclisi 1. Başkan vekili Taner Özdemir, adeta damgasını vurdu.


ÖVGÜLER YAĞDIRDI
Geceye iştirak eden siyasetçilerin ve sanatçıların özellikle ilgi odağı haline gelen ve kendisinden övgü ise söz edilen Kartal Belediye Meclisi 1. Başkan vekili ve ses sanatçısı Taner Özdemir, özellikle Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün muhteşem gecenin açılış konuşmasında ilgi odağı olması dikkat çekti. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, “ Geceye katılan ve onurlandıran konukların arasında değerli hemşerim ve kardeşim Taner Özdemir’in bulunması ayrıca beni sevindirdi ve mutlu etti. Özdemir, benim hemşerim olduğu kadar dava arkadaşım ve kardeşimdir. Sanatçı kişiliğinin yanı sıra siyasi kişiliğinde sergilediği ilkelerini, dik duruşunu ve başarılarını özellikle izliyorum ve iyiki varsın Özdemir, diyorum” şeklindeki konuşması DİKKAT ÇEKTİ ve coşkuyla alkışlandı.

YER YERİNDEN OYNADI
Sanatsal yönü ile çok sevilen Kartallı sanatçı ve siyasetçi Taner Özdemir, ÖDÜL takdim edilmesi için ismi Anons edildiğinde adeta salonda ALKIŞ tufanı oluştu. Alkışlar arasında sahneye davet edilen Taner Özdemir’e anlamlı ödülünü HASVAK Genel Başkanı Bayan Engin Öztürk, verdi ve katkılarından dolayı Özdemir’e teşekkür etti. Siyasetçi ve sanatçı Taner Özdemir, ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma yaptı ve “ Sanat ve siyaset yaşamımda onlarca ödül aldım ne var ki HASVAK VAKFI’NIN şahsıma layık gördüğü ÖDÜL beni çok sevindirdi ve duygulandırdı. Aldığım onca ödülün en değerlisi ve en anlamlısı oldu. Beni bu muhteşem geceye davet edenlere ve ödüle layık görenlere de en kalbi ve ulvi duygularımla teşekkür eder, saygı ve sevgilerimi sunarım” şeklindeki konuşması bol alkış aldı. Bu arada ünlü sanatçı ve siyasetçi Taner Özdemir’in Fatih Belediye Meclisi 2. Başkan vekili barış Boyacı ile samimi bir şekilde sohbet etmesi de gözden kaçmadı.


Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2012, 08:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
coşkun akkoç
coşkun akkoç - 11 yıl Önce

aslanım benim sana helal olsun kimseye boyun eğme hele kartalın yönetimine hiç onlar dürüst deyiller

SIRADAKİ HABER

banner17