Zeki Dağ'ın Mutlu günü

Dağ Ailesi oğullarını evlendirdi.

Zeki Dağ'ın Mutlu günü
Orhantepe Mahallesi'nin başarılı, çalışkan ve sevilen Muhtarı Zeki Dağ bugün düzenlenen düğün töreniyle oğlunu evlendirdi.

Üst düzey katılım oldu

Zeki Dağ'ın ne kadar çok sevildiği düğüne katılan önemli misafirlerle adeta tescillenmiş oldu. Dağ'ın Oğlu Semih Dağ'ın düğünü Royal Delux salonunda gerçekleştirildi. Düğün törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, DYP Eski Genel Başkanı Mehmet Ağar, Ak Parti Milletvekili Osman Boyraz, CHP Milletvekili Ali Öcal, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Kartal ilçe Müftüsü Mustafa Baytar, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı M. Mehdi Akman, İBB Meclis Üyeleri Temel Yaz, Hüseyin Karakaya, İBB başkan danışmanı Ebubekir Taşyürek, Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Faik İçmeli, Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytekin Yaşar, Kartal Kızılay Şubesi Başkanı Müjdat Keçeli ve yönetim kurulu, Soğanlık Kızılay Şube Başkanı Murat çalış, Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyeleri Ahmet Karakış, Yunus Fırat Aydın, Ak Parti Kartal İlçe ve mahalle yöneticileri, Kartal Polis Hizmetlerini Güçlendirme Derneği Başkanı Şenol Yondemir, Kartal Muhtarları başkanı Salim Coşar ve Kartal'ın mahalle muhtarları, Dağ ailesinin akrabaları ve sevenleri katıldı.

Nikahlarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün kıydığı Dağ ailesinin düğünün de misafirler eğlenceli dakikalar yaşadılar.







 
Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2016, 00:20

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17