Yunus Fırat Aydın, ''Kartal Belediyesi'nden 8 ayda bir proje çıkmıyor!''

Kartal Belediye Meclisi Ekim ayı bütçe görüşmelerinde söz alan meclis üyesi Yunus Fırat Aydın ciddi iddialarda bulundu.

Yunus Fırat Aydın, ''Kartal Belediyesi'nden 8 ayda bir proje çıkmıyor!''
banner46
Yunus Fırat Aydın "Ben dün burada bir konuşma yaptım. Arkasından Kartal Belediyesi'nde ki şef, benim projenin çalışmasını yapan mimarı çağırmış eksikleri söylemiş. İsmini vermeyeyim, o şef arkadaşımız o kadar iyi niyetli ki, o kadar müthiş bir mimar arkadaşımız ki, demişki mimar arkadaşımıza; 'Bundan sonra sizin projelerinize nasıl bakacağımı görün. Dün öyle bir konuşma yaptınız ya.' demiş. Arkadaşlar araştırın sorun belediye de. Bakın o şef olan arkadaş ne yapmış biliyormusunuz? Bir projemiz gitmiş bizim. Projemize bakmış bir mutfak içine buzdolabı çizmişiz. 'Buzdolabını silin' demiş! Sanki büyük hataymış gibi. Bu güne kadar hiç sesimi çıkartmadım. Bu meseleler benim meselem değil, bir çok mimar arkadaşlarımızın meselesidir. Kimseye de eyvallahım olmaz. Didik didik inceleyin. Yönetmeliğin dışında ne varsa her şeyi geri gönderin. 

Bir mimarın ruhsatı var, projeleri yok ortada!


8 ayda belediyeden bir proje çıkmıyor. Benim projelerim 8 ayda çıksın. 10 ayda çıksın, önemli değil. Bana bir tane en hızlı imar çıkan projeyi getirin buraya. Diyin ki şu tarihte çıkmış. Ben kimin çıktığını biliyorum da, hangi mimarın çıktığını. İki günde bir büyük firmanın ruhsatı çıkmış. Bir tane mimarın ruhsatı var, projeleri yok ortada. Böyle projeler var ben biliyorum." diyerek sözlerini sonlandırdı.
Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015, 17:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Necmeddin
Necmeddin - 8 yıl Önce

Belediyenin hangi işini tam ve zamanında yaptiki gördünüz. Belediyenin EN IYI YAPTIĞI IŞ BORCLANMAK BAŞKAN BORCLANMA yetkisi vermek.

SIRADAKİ HABER

banner17