Taner Özdemir ''Erken öten horozu keserler!''

Taner Özdemir öyle bir yorum yazdı ki, çok konuşulacak gibi!

Taner Özdemir ''Erken öten horozu keserler!''
Dün yayımladığımız "Belediye başkanı Öz'ün varisi Ömer Fethi Gürer mi?" haberimize Taner Özdemir sosyal medyadan yorum yazdı. 

İşte Özdemir'in çok konuşulacak o yorumu : 


"Ön seçimden kim çıkarsa tabiki o olur belediye başkanı! Emek en yüce değerdir. Emek harcayana CHP'si örgütü her zaman destek olmuştur. Şimdiden 4 yıl sonrası için konuşmak çok erken! Bu köprünün altından daha çok sular akar! 24 yıllık kartal örgütünün üyesiyim. Bildiğim bir şey varki, erken öten horozu keserler!


Sayın başkan görevinin başındadır ve burası saltanat koltuğuda değildir! Öyle tepeden gelip benim genel merkezde ağırlığım var demek dönemlerini çoktan kapattı sayın genel başkanımız! O yüzden ön seçimle kim çıkacaksa saygı duyup 2019 dada partimizi iktidar yapacağız. Bundan kimsenin şüpesi olmasın! Bu benim şahsi görüşümdür. CHP si artık ön seçimsiz aday belirlemeyecektir! Yani kimse varis değildir! Partisi için çalışanı partili bir yerlere taşıyacaktır. Sayın belediye başkanımızlada girdiğimiz iki seçimide kazandığımıza göre, ortada büyük bir başarı vardır! Ölçü seçimi almaksa? Ki almaktır! Başarılı bir adayımız var demektir. Eksiklerimiz yokmudur? Tabiki vardır! Ancak bu kısıtlı imkanlarla yapılan hizmetler asla küçümsenemez. Ama bu eksiklerimizi görmemize engel değildir.


Eksiklerimizide gidererek tam bir uyum içerisinde kartalı daha ileri mutlaka taşıyacağız. Bu iş bir ekip işidir! Ve bu kadro içerisinde görev verildiği taktirde çok başarılı olacak bir çok genç arkadaşımın olmasını görmekten son derece mutluluk duymaktayım! Geleceğimiz vede kartalımızın geleceği emin ellerde! Kimsenin bundan şüphesi olmasın! Eksiklerimizi görüp hatalarımızı en asgariye indirdiğimiz takdirde başaramayacağımız iş yok! Saygılarımla"



Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 09:58

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17