Özgür Nas “Yapan Namussuzdur!”

Altınok Öz sorduğumuz sorulara cevap vermezken, Özgür Nas'tan cevap geldi. Etik gazetecilik gereği yayınlıyoruz.

Özgür Nas “Yapan Namussuzdur!”
banner46
Geçtiğimiz günlerde Altınok Öz’e Parelel/Fetö soruları başlığıyla sorular sorup, iddiaların doğru olup olmadığını sormuştum.

Altınok Öz’e Parelel/Fetö soruları başlığıyla sorularımın bir tanesinde; “Fetöcü D. Firmasından 5 milyon lira maddi destek aldığınız, adaylığı açıklanan bir adayın gece yarısı değiştirilmesi için Ankara'ya eski il başkanı ile gönderdiğiniz (2 milyon liranın ise eski İl Başkanının yardımcılarının kendi aralarında pay ettiği) iddia ediliyor? Bu iddialar doğru mu? Diye sormuştum.

Biz haberimizde Hangi eski il başkanının ve hangi yardımcıların olduğu yönünde isim belirtmememize rağmen, CHP Eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas Telefonla beni arayarak O dönemde kendilerinin görevde olduklarını ve iddiaların kendilerini ilgilendirdiğini belirterek açıklamasını yayınlamamızı talep etti.

Nas yaptığı açıklamada “Öyle bir işin içine giren, öyle bir şey yapanda yaptıranda dünyanın en namussuz adamıdır.  İddia edildiği gibi şimdiye kadar hiçbir kirliliğin, olumsuzluğun içinde yer almadım. Olmayacağım da. Hiçbir şekilde namussuzluk, hırsızlık ve parasal ilişki içine girmedim. Benim dönemimde böyle bir kirlilik içine girilmedi. Bunu birileri kasıtlı olarak kendi siyasi emelleri için gündem yaratmaya çalışıyor.” İddialarında bulundu.  

Biz isim belirtmediğimiz halde Nas'ın kendi üzerine alınması ve siyasi bir çekişmeye bağlamasına anlam veremedim ama yinede Özgür Nas'ı kırmayıp cevabını yayınlıyorum.

Sayın Belediye Başkanı Altınok Öz'ünde sorduğumuz soruları kamuoyunun aydınlanması adına cevaplamasını bekliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 04:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17