Müjdat Keçeli Ak Parti grubuna uymayarak yine şaşırttı!

Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyeleri Altınok Öz'ü protesto ettiğinde 2 Ak Partili beklenmeyen bir şey yaptı.

Kartal Belediyesi Meclisi Nisan ayı son Birleşimi Ali Ekber Şahin başkanlığında gerçekleştirildi.



Cumhuriyet Halk Parti'liler Ak Parti'Li Haydar Göksoy'a 4 oy veren CHP'Li meclis üyesinin şokunu yaşarken, Ak Partililer de Meclisi grup halinde terk ettiklerinde yerlerinden kalkmayan 2 Ak Parti'li meclis üyesi Müjdat Keçeli ve Halil Koyun'un şokunu yaşadılar.


ŞOK! ŞOK! ŞOK!



Yoğunluğu nedeniyle yılda 1 kere belediye meclisi'ne gelen Altınok Öz, tam kürsüde konuşmaya başlarken Ak Parti grubu beklenmeyen bir şey yaparak ayağa kalkıp meclisi terk ettiler, 2 kişi hariç. Ak Parti'Li meclis üyeleri Müjdat Keçeli ve Halil Koyun arkadaşlarının kalkıp gitmesini umursamayarak sakin bir şekilde Altınok Öz'ü dinlediler. Altınok Öz giden Ak Parti'lileri eleştirirken Müjdat Keçeli ve Halil Koyun beyefendi bir şekilde Altınok Öz'ü dileyip, saygıda kusur etmediler.


Bizde 4 AKP'de 2!



2 meclis üyesinin AK Parti grubuna uymayıp meclisi terk etmemeleri meclisi izleyen CHP'liler arasında gülüşmeye ve fısıldaşmaya neden oldu. CHP'liler "Biz bu hafta AKP'ye oy veren 4 meclis üyesinin şokunu yaşarken AKP'de kendilerine uymayan 2 meclis üyesinin şokunu yaşıyor! 4 e 2 öndeyiz!" dediler.

Şimdi bütün kamuoyu gelecek ayın meclisini ve süprizlerini merakla bekliyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 22:51

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah
Abdullah - 8 yıl Önce

Kartalda hiç kimse kendisini aranıp bulunmayan hint kumaşı zannetmesin ayrıca Kartalda hiç kimsede vaz geçilmez değildir. Buda böyle biline.
Beytekin

Abdullah
Abdullah - 8 yıl Önce

Bir proje üretemeyenler başkaların projesine ortakmı olmaya çalışıyorlar kartalda anlamakta zorlanıyoruz. Beytekin

SIRADAKİ HABER

banner17