Metin Bektaş ''Türkiye alev alev, 15 CHP'li İtalya’ya geziye gidecekler!''

Metin Bektaş 15 CHP'Li meclis üyesinin Kartal'ın parasıyla İtalya'ya gitmesine mecliste tepkisini dile getirdi.

Metin Bektaş ''Türkiye  alev alev, 15 CHP'li İtalya’ya geziye gidecekler!''
Ak Parti Kartal Belediye Meclis üyesi Metin Bektaş, Cuma günü Belediye meclisinde çok ciddi iddiaları dile getirip sorular sordu. Bektaş, Türkiye’nin alev alev yandığı bu dönemde CHP’li 15 meclis üyesinin İtalya’ya geziye gitmesini doğru bulmadıklarını belirtti.

İtalya'ya geziye mi gideceksiniz?

Mecliste kürsüden konuşan Metin Bektaş "Şimdi soruyorum? Dışardaki halktan duyduklarımızı aynen aktarıyorum. Kartal Belediyesi İmar Müdürlüğü, Planlama Müdürlüğü, Deprem Dönüşüm Müdürlüğü müteahhit firmaların finansmanı ile bir hafta İspanya gezisi yaptığı. Yine Balkanlara kardeş belediyemize bir otobüsün Cuma günü gidip Pazar günü döneceğini. CHP’li 15 arkadaşın Türkiye’nin alev alev yandığı bu dönemde İtalya’ya geziye gidecekleri bilgisini aldık. Yasalar buna müsaade edebilir. Hukuksuz bir şey yapmıyor olabilirsiniz. Ama bir de toplumun algıları vardır. İspanya’ya giden ekip hangi görev ile gitmiştir? İtalya’ya gidecek ekip hangi görevle gidecektir? Bunun Kartal halkından alınan vergilerle yapılacak olması ve meclis üyeleri ile Kartal halkından gizlenmesini Ak Parti grubuna haber verilmemesinin nedeni gerçeklerin saklanması için midir? Tüm bunların açık ve şeffaf bir şekilde yanıtlanmasını talep ediyorum. Bizler seçilmiş insanlarız. Kendimiz için değil halk için yapacaksak yapalım” dedi.

Evet, 3 gün gideceğiz!

Bektaş'a cevap veren Kartal Belediye Başkan yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt "Kartal Belediyesi’nin gizli saklı bir işi yoktur. Tüm gelişmeleri internet sitesi üzerinden gayet şeffaf bir şekilde açıklıyoruz. Kartal Belediyesi çalışanlarını zaman zaman gerek yurtdışı gerek de yurtiçi görevlere gönderiyor ve bu son derece faydalı oluyor. Bazı bilgileri vermekte eksikliklerimiz olabilir. İtalya gezisi 3 gün olarak planlanmıştır. 13'ün de gidilecek, 16'sın da dönülecek." dedi. 





Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 11:21

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17