Kartal'ın yeni Fuat Avni'si oldu!

Kartal'ın yeni Fuat Avni'si facebooktan bomba iddialarda bulunuyor.

Kartal'ın yeni Fuat Avni'si oldu!
Geçtiğimiz aylarda Ali Emre ve Merve Ulaş rumuzlarıyla Facebook'ta birilerinin fabrika ayarlarını bozan kişilere tanık olmuştuk.

Ortadan Kayboldular!

Facebook'ta Ali Emre ve Merve Ulaş rumuzlu kişiler öyle iddialar ortaya atmışlardı ki, birileri uyuduklarında tavana baktıklarında "biri beni mi gözetliyor"diye kabuslar görmüşlerdi. Ali Emre ve Merve Ulaş facebookta kim oldukları anlaşılmadan ortadan kayboldular. Hatta CHP'ye gönül vermiş, emek ve zaman harcamış bir vatandaşa (bir yerde) sen Merve Ulaş'sın çamuru atılarak arada ki mesafeler açılmıştı.

Ali Emre ve Merve Ulaş'a y
eni rakip çıktı!

Facebook'ta Gülçin Zazen rumuzuyla ortaya çıkan vatandaş şu sıralarda başka birilerinin fabrika ayarlarını bozmakla meşkul. Şimdi her kes yana yana "kim bu Gülçin Zazen" diye arıyorlar. Gülçin Zazen rumuzlu vatandaşın iddiaları ise parmak ısırtacak cinsten. 

İşte bazı paylaşımları;

"H.Y helal sana yoksulum diyorsun M..â dan 750 milyara daire alıyorsun. Sahildeki şaibeli proje ile ilgili olabilir mı bu? Daha partiye dün geldin. C...t mahallesinin en zengini oldun."

--------------------------------------

Â.E.Ş ayıp senin yaptığın. B. nı tehdit etmişsin. Komisyon vermez isen artık ihale alamazsın diye. Çok ayıp allah gözünü doyursun. Sahilde o gökdelenden aldigin 500 bin dolarlık suit dairenin parasını nasıl ödediğim belli oluyor. Tabi ödediysen

--------------------------------------

TV tüm foyalarin ortaya çıkacak. Vekil adaylarından aldigin nakit paralar. VD ile birlikte çevirdin dolaplar yakinda





 
Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 13:46

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17