Kartal'da Öğretmene Darp

Soğanlık'ta bulunan Ülkü Bora Ortaokulu'nda öğretmene saldırıp darp yaptılar.

Kartal'da Öğretmene Darp
Okul Müdür Yardımcısı Asım Kamiloğlu'na yapılan saldırıyı Türkiye Kamu Sen, Türk Eğitim-Sen ve öğretmenler ile çok sayıda vatandaşlar ÖĞRETMENE ŞİDDETE HAYIR!!! eylemi gerçekleştirerek kınadılar....


Soğanlık'ta bulunan
Ülkü Bora Ortaokulu'nda müdür yardımcısına sabah saatlerinde vatandaşın biri saldırıp yaraladı. Doktorlar Asım Kamiloğlu'na çalışamaz raporu verdiler.


Öğlen saatlerinde okul önünde toplanan Türkiye Kamu Sen, Türk Eğitim-Sen ÖĞRETMENE ŞİDDETE HAYIR!!! eylemi yaparak, bir öğretmene yapılan çirkin saldırıyı kınadılar. Okul önünde toplanan vatandaşlar da öğretmenleri desteklediler.


Türk Eğitim-Sen 2 Nolu Şube Başkanı
Halil İbrahim Çakmak bir basın bildirisi okudu. 


Çakmak okuduğu basın bildirisinde; "Okul Müdür yardımcısı
Asım Kamiloğlu
arkadaşımız maalesef cehaletin kurbanı seçilmiştir. Maalesef bu gün öğretmenler saldırıya karşı savunmasızdırlar. Kurumlarda güvenlik önlemleri yeterince alınmamakta ve sorumluluk öğretmenlere bırakılmaktadır. Yetkilileri öğretmenlere sahip çıkmaya davet ediyoruz. Bu menfur saldırıyı şiddetle şiddetle ve nefretle kınıyor, protesto ediyoruz. Bakanlık şiddet olaylarının son bulması için gerekeni yapmalıdır. Alo147 Hattı ile eğitimcilerin isnatsız iddia ve iftiralarla şikayet edilmesinin önünü açan bakanlık, öğretmenleri savunmasız ve sahipsiz bırakmaktan derhal vazgeçmelidir. ALO İHBAR hattı haline dönüşen bu uygulamaya bir an önce son verilmelidir. " dedi.


Yapılan eylemden sonra öğretmenler ve vatandaşlar sessizce dağıldılar...





Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2014, 13:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17