Kartal'da Eşek operasyonu!

Gece yarısı dayanamayıp açtılar bakın ne çıktı!

Kartal'da Eşek operasyonu!
banner46

Aylardır açılmayan eşek heykeli Kartal'lı vatandaşlarca merak konusu olduğunu geçtiğimiz günlerde yayımlamıştık.

Heykelin ambalajını açtılar!

Aylar önce Kartal Meydanına yapılıp ambalajlı şekilde bekletilen Eşekli Kütüphaneci heykelini kimliği belirsiz vatandaşlar gece yarısı açıp görüntülediler.
Böylesine önem arz eden! bu heykelin CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açılmasının istendiği ve genel başkanında bu heykeli açmaya gelmek istemediği de siyasi kulislerde iddia ediliyor.

Bu hasretlik bitsin!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün böylesine önemli bir heykeli açmayıp bekletmesi merak uyandırırken tepkilere de neden oluyor. Kimliğinin açıklanmasını istemeyen vatandaşlar "Böylesine tarihi öneme sahip bir heykel neden açılmayıp bekletiliyor. Bizi sanattan ve heykelden mahrum etmeye kimin ne hakkı var. Biz eşekli kütüphaneci heykelini her gün gidip seyredip, feyz almak istiyoruz. Okumanın anlamını kütüphaneye gidene kadar bu heykele bakarak idrak etmek istiyoruz. Lütfen açın şu heykeli, bu hasretlik bitsin"dediler.


Bari kadim dostu İsrail Konsolosu açsın!

Kartal Belediye başkanı Altınok Öz'ün İsrail konsolosu ile dostluğunu ve heykel sempozyumu açılışlarına getirdiği kamuoyu tarafından biliniyor. Vatandaşlar "Genel başkan gelmiyor, bari Altınok Öz'Ün kadim dostu İsrail konsolosu açsın bu heykeli" diyorlar.

Altınok Öz'ün onur konuğu İsrail Başkonsolosu Moshe Kamhi'den gelen itiraf! Tıklayınız!!!


İsrail konsolosunu Kartalda onur konuğu yapanlar'a Taner Özdemirden Mesaj! Tıklayınız!!!

İşte meraklı vatandaşların gece yarısı açtığı heykel!



Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2016, 01:52

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17