Kartal böyle laçka belediye meclisi görmedi.

Bazı Meclis üyeleri Kartal'ı değil, Suriye'yi, Lice'yi, Cumhurbaşkanını konuştular. Meclisi izleyenleri adeta şişirdiler.

Kartal böyle laçka belediye meclisi görmedi.
Kartal Belediye Meclisi 11 Eylül 2015 Cuma günü Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı.

Saat 15:00 te başlaması gereken Kartal Belediye Meclisi saat 16'ya doğru başladı. CHP Kartal Belediye meclisi grup başkan vekili Taner Özdemir'in Yerel ile ilgili değilde Ulusal siyasete girmesi, Cumhurbaşkanına DİKTATÖR demesi ve Suriye, Lice ve diğer ulusal konulara girmesi Ak Parti'li meclis üyelerini gerdi.

Meclise 10 dakika ara verildi.


Kartal Belediye Meclisi'ni yöneten başkan vekili Ali Ekber Şahin, Yunus Fırat Aydın kürsüde konuşma yaparken meclis üyelerinin bir birbirlerine oturdukları yerden sözlü müdehale etmesi üzerine kızarak ayağa kalkıp "Meclise ara veriyorum." diyerek öfkeli bir şekilde meclisi terk etti. 10 dakika aradan sonra tekrar başlayan meclis birleşiminde konuşmasını kürsüden yapan Meclis Üyesi Yunus Fırat Aydın "Biz burda konuşma yaparken meclise ara vermenizi doğru bulmuyorum" diyerek tepkisini dile getirdi.


İstifa edip milletvekili adayı olsaydın!


Taner Özdemir'e tepki gösterenlerden bir tanesi de Ak Parti Kartal Belediye Meclis Üyesi Mimar Hüseyin Karakaya oldu. Karakaya "Burası, bu meclis Kartal Belediye Meclisidir. Burada Kartal'ı konuşmamız lazım. Memleket meselelerinin konuşulacağı yer Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Madem ki ulusal siyaset yapmak istiyorsunuz, meclis üyeliğinden istifa edip milletvekili aday adayı olsaydınız." dedi.

İzleyenler şişti!


CHP'li Kartal Belediye Meclis Üyesi Avukat Perihan Sevim'de "Arkadaş saat 18 oldu ve halen Kartal gündemine geçemedik. Şurada bizi izleyen vatandaşlarımız adeta şiştiler. Bir sürü gündem maddeleri var. Lütfen rica ediyorum. Artık Kartal gündemine geçelim." dedi.

Meclisi bizzat izleyip, Kartal halkına duyurmak için bekleyen İlçem Gazetesi sahibi Aytekin Yaşar saat 18.10'da halen gündeme geçilmemesi üzere, tepki gösterip meclisi terketti.
Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2015, 13:02

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17