Kartal Belediyesi Sigortasız işçi çalıştırıp emeğini sömürdü!

CHP'li X..... gazetemize çok çarpıcı iddialarda bulunup belgelerini de bize teslim etti.

Kartal Belediyesi Sigortasız işçi çalıştırıp emeğini sömürdü!
banner46
Cumhuriyet Halk Partisi delegesi, üyesi ve eski ilçe yöneticisi sayın X..... gazetemize çok çarpıcı açıklamalarda ve iddialarda bulundu.

İsminin şimdilik gizli kalmasını gazetemizden rica eden Bay X "Bunları seçim öncesi gündeme getirmek istemedim. Partime zarar vermemek adına. Parti Genel Başkanıma zarar vermemek adına. Çünkü onların bunlardan haberi yok ama belediye başkanımızın haberi var. Bu olumsuzlukların artarak devam ettiğini görmek beni hem siyasi olarak hemde bireysel olarak bu konunun kamuoyuyla paylaştırılıp, herkesin cezasını çekip, yasal olmayan şeylerin de yasal hale gelmesini sağlamak istedim. Çalışanların haklarının korunması için açıklıyorum. Bizler taşeronu kaldıracağız. İnsanları daha iyi ekonomik koşullar altında çalıştıracağız diye bildiri ve beyanda bulunan genel başkanımızın seçim bildirilerine rağmen, Belediyemiz de bırak kayıt dışını sigortası olmayan emeği söndürülen insanlar çalıştırılıyoruz. Ve bu her kesin belediye yöneticilerinin bilgisi dahilinde olmuştur. İşte belgeler, bilgiler ortadadır. diyerek sözlerini sonlandırdı.  

İlçem Gazetesi olarak her zaman haberlerimizi belgeleriyle ve şahitleri ile yaptık.

Her zaman işçinin, emekçinin yanında olduk.

CHP'li X'in açıklamalarını ve iddia ettiği SSK'sız sömürülen içilerin isimlerini 1 Mayıs Bayramı günü (Günün anlamına binaen) yayımlayacağız.

İsimleri bizde olan ve tanımadığımız yurttaşlarımızın isimlerini açıklayıp SGK müfettişlerini göreve çağıracağız ki, bu yurttaşlarımız SGK haklarına kavuşsunlar.

Biraz sabrınızı zorlayacağız ama bizi izlemeye devam ediniz...

DEVAMI GELECEK...


NOT: Haberde adı geçen kurum ve ilgililerin cevapları basın yayın ilkeleri gereği cevap verdikleri takdirde aynı puntolarla sitemizde yayınlanacaktır.


Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 10:55

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17