Kartal belediye meclisi'nde kavgaya ramak kala!

Kartal belediye meclisi fena karıştı!

Halkın gözü, kulağı olan İlçem Gazetesi, belediye meclisinde çıkan arbedeyi an ve an görüntüledi.

Yine Kartal'ın dışından konuştular!

Kartal Belediye Meclisi 2 Kasım 2015 Pazartesi günü saat; 15:00 te Ali Ekber Şahin başkanlığında toplandı. Belediye Meclisi'nde her zaman olduğu gibi, Kartal'ın önemli meseleleri değil, yine her zaman ki gibi memleket meseleleri konuşuldu. Yaşanan seçim ve sonuçları ile ilgili konuşmalar meclisi gerdi. Ali Ekber Şahin'in Kartal'ın dışında ki olayların konuşulmasına müsamaha göstermesi ise seyirciler tarafından yetersizlik olarak nitelendirildi. Önce ki meclis birleşimlerinde Altınok Öz konuşurken alkışlayanlara müdehala etmeyen Şahin, Ak Parti'li meclis üyeleri konuşurken alkışlayan seyircilere "burası şov yapma yeri değildir. Dışarı çıkartırım, alkışlamayın!" dedi. Yunus Fırat Aydın'da "Halk şov yapmaz, onu sandıkta yapar!" diyerek Şahin'e cevap verdi.

Kartal Belediye Meclisi'nde yakışıksız olaylar yaşandı.

Belediye Meclisinde kimliği belirlenemeyen bir seyircinin CHP Kartal Grup Başkan Vekili Taner Özdemir'e oturduğu yerden laf ile sataşması sonucu Meclis üyeleri ayaklandı. CHP'nin bazı genç meclis üyeleri seyirciler kısmına doğru yürüyerek Taner Özdemir'e sözlü GİDER yapan vatandaşa ulaşmak istediler. Bu olay üzerine Ak Parti'li meclis üyeleri ve CHP'li meclis üyeleride ayaklandı.

Abileri, gençleri sakinleştirdi!

CHP'li genç meclis üyelerini, abileri yaşında olan Belediye Başkan Yardımcısı Gülcemal fidan ve diğer yaşça büyük meclis üyeleri engelledi. 
Ak Parti'lileri de meclis üyesi Hüseyin Karakaya sakinleştirmeye çalıştı. Karakaya "Arkadaşlar buradan karışmayın, alkışlamayın, laf atmayın" diye uyardı. Ahmet Karakış ise "Arkadaşlar yapmayın! Gelmeyin, gerek yok!" diyerek bazı seyircileri sözleriyle sakinleştirdi.

Seçtiğiniz meclis üyelerinize güvenmiyormusunuz?

Meclisin CHP'li bayan meclis üyesi Perihan Sevim ise "Arkadaşlar, seçip buraya görevlendirdiğiniz meclis üyelerinize güvenmiyormusunuz? Lütfen meclisin huzurunu bozmayın diye seyircilere seslendi.

Özdemir'e sözlü müdehale eden vatandaş meclisten dışarıya çıkartılırken, kısa bağrışmalardan sonra meclis gündemine devam etti. 

Bu arada 
22-23 Ekim 2015 günkü meclis birleşimlerine katılmayan Müjdat Keçeli'nin 2 Kasım 2015 meclisine gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.
Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2015, 10:29

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17