İstanbul Yörük ve Türkmenler kahvaltıda buluştu

Yörük ve Türkmenler derneği sadece İstanbul'da değil, Türkiye'nin çeşitli illerinde faaliyet göstermekte.

İstanbul Yörük ve Türkmenler kahvaltıda buluştu

Zeren Pastanesi'nde yapılan kahvaltı, sıcak bir atmosferde geçti. 


İ.B.B  Grup Başkanı Abubekir TAŞYÜREK, Ak Parti Kartal İlçe Başkan Yardımcıları Hülya GÖBELOĞLU, Zafer GÜMÜŞ, AK Parti Kartal Kadın kolları başkanı Sema DURMUŞ, Ak Parti Kartal Gençlik kolları başkanı Uğur UYHAN, Ak parti belediye meclis üyesi Metin BEKTAŞ, Eski Meclis üyesi Av. Hüseyin ÖZTÜRK, Halil KOYUN, İ.B.B Grup Başkan Özel Kalemi Bünyamin ALTAŞ, Yunus Mah. Muhtarı Ahmet SOYLU, Yalı Mah Muhtarı İsa DURMUŞ, Orta Mah. Muhtarı ve Muhtarlar Birliği Başkanı Salim COŞAR, Kartal ve Adalar Kefalet Koop. Başkanı Mustafa ÖREN, Afyonlular Dernek Başkanı Levent IŞIK, Bilecik Gölpazarlılar Dernek Baş. V. Ömer DOĞRU, Yalovalılar Der Başk. yard. Mahmut EVREN, Kastamonu İnebolular Der Baş. Yrd. Ahmet ÖZTÜRK, Sinoplular Der Baş. Yrd. Kazım YILDIR ve Ekrem ÖZTÜRK, Bilecikliler Der. Baş. Yrd. Ahmet ÇAKIR, Bilecik Söğütlüler Der. Başkanı  Mehmet ŞARK, Göynücek Dernekler Birliği (GÖYDER) başkanı Bayram Zorgül, Yunus Mah. Spor Klübü Başkanı Erdem Uğur ERGİN, YÖNETİCİ Akın HAN, Kandilli İnşaat Yöneticilerinden Efrahim CAVAK, İşadamı Murat Çalış, Merter İBB. Başşoför Yardımcısı İlyas Argün ve çok sayıda misafirler katıldılar.

 

Kahvaltıda konuşan Yörük ve Türkmen Derneği başkanı Faruk Şahin, "Derneğimizin geleneksel olarak tertiplediği kahvaltıya hepiniz hoş geldiniz, onur verdiniz. Bu kahvaltıya desteklerini esirgemeyen Bayram Zorgül beyefendiye teşekkür ederiz. Davetimizi kırmayıp bizi onurlandıran başta Abubekir Taşyürek olmak üzere hepinize saygılarımı sunarım. Bir duyuruda bulunmak istiyorum buradan, 28 KASIM Cuma Saat 14:00 de Bülent ECEVİT Kültür merkezinde Uyuşturucuya, Bonzai'ye HAYIR- Eğitime, Spora EVET isimli ki panel Derneğimiz ve İlçem gazetesi ile birlikte tertipliyoruz. Sizleri orada yakınlarınızla beraber görmekten mutluluk duyacağız." dedi.


Faruk Şahin'den sonra konuşan İ.B.B.  Grup Başkanı Abubekir TAŞYÜREK, "Hepinizi sevgi ve saygıyla, en derin muhabbetlerimle selamlıyorum. Aranızda bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isterim. Yörük ve Türkmen derneği'ni çok önemsiyorum. Allah çalışmalarınızda başarılarınızı daim eylesin. Bir ağabeyiniz olarak, bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olduğumu bilmenizi isterim" dedi.

 

Taşyürek'ten sonra söz alan Göynücek Dernekler Birliği (GÖYDER) başkanı Bayram Zorgül'de teşekkür ederek, kısa bir selamlama konuşması yaptı.

 

Kahvaltıda İstanbul YÖRÜK Türkmen Dernek Başkanı Faruk ŞAHİN, Başkan yard. İsmail BÜYÜKKAYIKÇI, Genel Sekreter Yrd. Ümit DÜLGER, Yönetim Kurulu üyeleri Osman DEMİR, Aytekin YAŞAR,  Mehmet BİRİM, Taylan MESUTLUĞİL, Ünal KAYA, Denetim Kurulu üyeleri Necati ÇAK ve Naci BÜYÜR ile Kurucu üyeler Enver UÇAR ile İrfan BAKKAL  hazır bulundu.

 

Kahvaltıda Yunusspor’lu gençler Abubekir Taşyüreke ismi yazılı 25 numaralı forma hediye ettiler.

 

 

 

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2014, 00:40

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17