İlhan Güzelgün “Kartal'a 4 Belediye başkanı aday adayımız var!“

Demokratik Sol Parti Kartal İlçe Başkanlığı Ak Güvercin misali İlhan Güzelgün başkanlığında Kartal’da yükselişe devam ediyor.

İlhan Güzelgün “Kartal'a 4 Belediye başkanı aday adayımız var!“
DSP Kartal İlça Başkanlığında düzenlenen programa gençler büyük ilgi gösterdi.



30 genç DSP’ye üye oldu.

Gençlik kollarının düzenli çalışmaları sonucu DSP Kartal İlçe Başkanlığına gelen 30 genç DSP’ye üye oldu. Karşısında ki gençlere hitap eden siyasetin usta adamı İlhan Güzelgün nasihat gibi konuşmalar yaptı. Güzelgün Gençlik kolları meclis üyesi aday adayını da açıkladı.

Ön Seçim istiyorum!

Konuşmasına devam eden Güzelgün “Ön seçim istiyorum. Kendi Partimde ön seçim istiyorum. Ön seçim demokrasinin olmazsa olmazıdır. Bunu bir tek kendi partime değil, diğer partilere de tavsiye ediyorum. Sizler gençsiniz, Türkiyenin geleceği sizlersiniz. Gün gelecek siyasete sizler yön vereceksiniz.

4 Belediye başkanı aday adayımız var!

Demokratik Sol Parti olarak Kartal’da ki başarılı çalışmalarımız meyvelerini vermeye başlamıştır. Her geçen gün sizlerin de olduğu gibi partimize katılım trafiği yaşanmaktadır. İlçemiz gelen gidenlerle dolup taşmaktadır. Kartal’a partimizden hazırlanan 4 Belediye başkanı aday adayımız var. Şu anda isimlerini açıklamayacağız. Aday adaylarımızdan bir tanesi zaten malumunuz bellidir.  

Partimize Üst Düzey Katılımlar Var!

Geçtiğimiz hafta CHP’den istifa eden Hüsniye Kaya gibi siyaseten tanınan, siyasi otoritesi olan kişilerde partimizi katılmaya devam etmekteler. Şu anda isimlerini vermeyeceğim. Ben sabırlı ve azimli bir siyaset adamıyım. Genel başkanımıza söz verdiğim gibi Ak Güvercini Kartal Belediyesine taşıyacağım. Bu amaçla gece gündüz demeden ben ve dava arkadaşlarım var gücümüzle çalışıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2013, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17