Hüseyin Tozkoparan’dan Ak Parti’ye şok mesajlar “İktidardan hesabını soracağız. Korkaksınız! Kalleşsiniz! Onursuzsunuz!”

Hüseyin Tozkoparan’dan kin, nefret, intikam dolu sözler.

Hüseyin Tozkoparan’dan Ak Parti’ye şok mesajlar “İktidardan hesabını soracağız. Korkaksınız! Kalleşsiniz! Onursuzsunuz!”
Geçtiğimiz günlerde Altınok Öz’e Parelel/Fetö soruları başlığıyla sorular sorup, iddiaların doğru olup olmadığını sordum.

Sorularıma Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz’den cevap beklerken Altınok Öz’ün emrindeki belediye çalışanlarından bazılarından ve CHP Meclis üyesi Hüseyin Tozkoparan’dan sosyal medya üzerinden hakaretler, aşağılamalar ve iftiralara maruz kaldım.



"Dumankaya benim dayımdır!"

Aslında bu haberi yazmadan 1 hafta önce Hüseyin Tozkoparan’la CHP’li bir dostuma Taziyeye gittiğim ortamda karşılaştım ve yan yana oturup sohbet ettik. Tozkoparan konuşmasında “Dumankaya benim dayımdır” dedi. Sayın Tozkoparan’a “Önümüzdeki günlerde bir haber hazırlıyorum yazdıklarımı siz ve dayınız üzerinize alınmayın” dedim ve oradan ayrıldık. Şunu özellikle belirteyim benim ne Dumankaya ailesiyle nede Tozkoparan ailesiyle bir husumetim yoktur. Hatta Hamza Tozkoparan Kartalspor başkanıyken haberlerimle onu desteklemek için yoğun gayret gösterdim.



Tozkoparan Hakaretler yağdırdı!

Altınok Öz’e Parelel/Fetö soruları başlığıyla sorularımdan bir tanesinde; “Fetöcü olduğu iddia edilen Du. Ailesinin yeğenini kontenjandan meclis üyesi yapmanıza ne diyeceksiniz? Bu da anlaşmanızın bir parçasımıydı?”diye sordum. Bu soru sayın Hüseyin Tozkoparanı çok kızdırmış olacak ki Facebookta ki hesabından bana hakaret dolu aşağılayan kelimeler kullandı. Sayın Tozkoparan “Parayı aldın resimleri yayınla. İnsanda biraz onur haysiyet olur.” Yazdı. Başka bir yorumunda bana “Yalancı ve Münafıksın” ithamlarında bulundu. Kendi Facebook hesabından da beni hedef göstererek yazdığı yorumlara belediye çalışanları yorumlar yazarak. “Kafasını gözünü kıracaksın!”, “Yürüyen ölü Aytekin… K. Şasar!” gibi kinlerini kustular. Bu yorumlara cevap veren Tozkoparan “Kanun önünde de toplumda da bunların hesabını verecek. Yazdıklarını ispat etmezse namerttir” ithamlarında bulundular. Avukatıma bu isimler için gereğini kanunlar önünde yapması için talimat verdim.



Gelelim Hüseyin Tozkoparan’ın Facebook hesabından akrabası Dumankaya ailesini savunan ve Ak Parti Hükümetini tehdit eden o yorumlarına. Tozkapan’ın o yorumlarını, yorumsuz kamuoyunun takdirine sunuyorum:


İşte Tozkoparan'ın o paylaşımı;



İşte facebookta uçuşan ve kaydettiğimiz o paylaşımlardan bazıları;




İşte Tozkoparan'ın dayısı Dumankaya'nın mesajı;




Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 00:48

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17