CHP'li meclis üyesi ''İtalya'da Ülkemizi temsil ediyoruz!''

İtalya'dan facebook'ta mesaj yazan CHP Kartal Belediye Meclis üyesi Halil Şener AKP'lilerle İtalya'da Türkiye'yi temsil ettiklerini söyledi.

CHP'li meclis üyesi ''İtalya'da Ülkemizi temsil ediyoruz!''
banner46
Borç batağında ve şirketleri hacizlerle boğuşan Kartal'ın Belediye Başkanı Altınok Öz, Kartal'lıların vergileriyle sadece 15 CHP'li belediye meclis üyesini ve başkan yardımcılarını İTALYA'ya göndermesine tepkiler sürüyor.

Belediye başkanı ayrımcılık yapıyor!


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz'ün halkın seçtiği meclis üyeleri arasında ayrımcılık yaparak, Ak Parti'li ve bazı CHP'li muhalif meclis üyelerini İtalya gezisine davet etmediği iddia edildi. Mecliste sorulan sorulardan ve iddialardan anlaşıldığına göre Altınok Öz'ün istediği kişiler o ülke senin, bu bu ülke benim geziyorlar. İspanya gezisi, Bulgaristan Gezisi, İtalya Gezisi mecliste soruldu.

Belediye Meclisi'nde Metin Bektaş Sormuştu

Mecliste kürsüden konuşan Metin Bektaş "Şimdi soruyorum? Dışardaki halktan duyduklarımızı aynen aktarıyorum. Kartal Belediyesi İmar Müdürlüğü, Planlama Müdürlüğü, Deprem Dönüşüm Müdürlüğü müteahhit firmaların finansmanı ile bir hafta İspanya gezisi yaptığı. Yine Balkanlara kardeş belediyemize bir otobüsün Cuma günü gidip Pazar günü döneceğini. CHP’li 15 arkadaşın Türkiye’nin alev alev yandığı bu dönemde İtalya’ya geziye gidecekleri bilgisini aldık. Yasalar buna müsaade edebilir. Hukuksuz bir şey yapmıyor olabilirsiniz. Ama bir de toplumun algıları vardır. İspanya’ya giden ekip hangi görev ile gitmiştir? İtalya’ya gidecek ekip hangi görevle gidecektir? Bunun Kartal halkından alınan vergilerle yapılacak olması ve meclis üyeleri ile Kartal halkından gizlenmesini Ak Parti grubuna haber verilmemesinin nedeni gerçeklerin saklanması için midir? Tüm bunların açık ve şeffaf bir şekilde yanıtlanmasını talep ediyorum. Bizler seçilmiş insanlarız. Kendimiz için değil halk için yapacaksak yapalım” dedi.

AKP'lilerle beraber temsil ediyoruz!

CHP Kartal Belediye Meclis üyesi Halil Şener 14 Eylül 2015'te Facebook'tan yazdığı yorumda "Egemen Bağış ve Turizm Bakanı ve Akp milletvekilleriyle birlikteyiz. Ülkemizi inanin iyi temsil ediyoruz..." yazdı. Şener'in yorumu CHP tabanında şok etkisi yaptı. Bazı CHP'lilerin "Kartal'ın meclis üyelerinin İtalya'da ne işleri var? Hemde AKP'lilerle mi bizi temsil edecekler" dedikleri iddia edildi. Eski  CHP Kartal ilçe sekreteri İlhan Güzelgün ise bu geziye zehir zemberek sözlerle yazdığı yorumda kınadı. İlhan Güzelgün "milletin parası ile gezintiye gidenlere halkımızın vergileri ile caka atanların allah bin türlü belasını versin halk magdur milletin parası ile gezinti yapanlara haram zehir olsun allah çolugundan çocugundan fitil fitil getirsin" yazdı.

İşte Şener'in o yorumu;



Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 11:18

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat TUTAL
Murat TUTAL - 9 yıl Önce

chp kartalda son dönemi gezin bakalim...

SIRADAKİ HABER

banner17