CHP'de yükselen ses, ''Metin Ağırman'ı Destekliyoruz''

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada milletvekili aday adaylığını duyuran ve bir acı olay sonucu abisini kaybeden Metin Ağırman için CHP'liler sosyal medyada "Destekliyoruz" mesajları yayınlamaya başladılar.

CHP'de yükselen ses, ''Metin Ağırman'ı Destekliyoruz''
CHP Eski İlçe Başkanlarından Nazım Gülmez, 25. Dönem için Haziran ayında gerçekleştirilecek seçimlerde geçtiğimiz hafta 1.Bölge den Aday adaylığını açıklayan Metin Ağırmanı destekleyen yazısı parti tabanında büyük yankı uyandırdı.

Nazım Gülmez, "Gönlümüz yaşamın bize dayattığı olumsuzluklarda bir değerimizin saf dışı olmasına razı değil. Kimseyle konuşmuş değilim ama buradan yol arkadaşlarına bir çağrıda bulunuyorum. O'nu yüreklendirelim. Aday başvurusunda bulunması çağrısı yapıyorum. METİN AĞIRMAN'I DESTEKLİYORUM..."

METİN AĞIRMAN'I DESTEKLİYORUM...

Ükemiz çok önemli bir eşikten geçiyor.Yaşamsal sorunlarla karşı karşıyayız. Bu milletvekili seçimleri büyük önem taşıyor. Ya iktidar olacağız,yada büyük bir mücadelenin başındayız. Güçlü,donanımlı kadrolara ihtiyaç duyuyoruz. Üzülerek söylüyorum ki bu güne kadar işte bu bizim adayımız diyebilecegimiz ve arkasında duracağımız bir aday yok. Farklı şeyler yapabilecek, vizyonu olan, mücadele adamı, sahici ,samimi bir adayımız yok. En azından benim için böyle bir aday yok.

Elbette farklı özellikleri olan adaylarımız var. Ve bir kısmını destekleyeceğiz. Bu seçimde sadece birine oy vermek durumunda değiliz. Seçilme noktasındaki bütün adayları destekleyebilir, oy verebiliriz.

Ben örgütün adaylarını destekliyeceğim. Yaşamını bu mücadelenin içinde sürdüren, inatla bu ana aksı terketmeyen, inancını, umudunu kaybetmeyen adayları destekliyeceğim. Oradan aydınlık Türkiye mücadelesine güç devşirmek istiyorum. Kadın, genç istiyoruz ama, nitelikli kadın, nitelikli genç istiyorum. Bu mücadelenin içinde pişmiş genç istiyorum. Yaşamını, deneyimlerini, birikimlerini bu kavgaya koyacak, ruhu genç, düşüncesi genç adaylar arıyorum.

METİN AĞIRMAN kardeşimiz bu profile çok yakın bir adaydır. Aday olmak istediğini sosyal medya üzerinden çok uzunca bir süre önce açıklamıştı. Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz günlerde alçak bir saldırıda abisini kaybetti. Doğal olarak bu yarışta geride kaldığını, moral motivasyonunu yitirdiğini söylemek yanlış olmaz.

Gönlümüz yaşamın bize dayattığı olumsuzluklarda bir değerimizin saf dışı olmasına razı değil. Kimseyle konuşmuş değilim ama buradan yol arkadaşlarına bir çağrıda bulunuyorum. O'nu yüreklendirelim. Aday başvurusunda bulunması çağrısı yapıyorum. Kampanyasının örgütlenmesine bir araya gelerek katkı verelim.


Çünkü Metin bizden biridir. Bu örgütün gençlik kolları başkanlığından başlayarak bugüne iyi bir sıra neferidir. 

Benim bir oyum Metin'e. Destekliyeceğim. Sizi bilemem.." diyerek sonlandırdı.

Nazım Gülmez'in yorumuna destek mesajları geldi.

İşte o mesajlar;

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2015, 20:36

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
YORUMLAR
Musa  Akdemir
Musa Akdemir - 9 yıl Önce

Basarlar dilerim insAllah mutfak olur

HAYDAR GUNES
HAYDAR GUNES - 9 yıl Önce

Bu mücadelede daima yaninizdayiz METİN bey yolunuz açık olsun

SIRADAKİ HABER

banner17