CHP Kartal'da Birlik ve Dayanışma Gecesiyle gövde gösterisi yaptı.

CHP Kartal İlçe Teşkilatının düzenlediği, “Birlik ve Dayanışma” gecesi Kartal Titanic otelinde gerçekleştirildi.

CHP Kartal'da Birlik ve Dayanışma Gecesiyle gövde gösterisi yaptı.
banner46
Kartal CHP, teşkilatını ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylarını "BİRLİK ve DAYANIŞMA" gecesinde buluşturdu.

CHP Kartal İlçe Teşkilatının düzenlediği,  aday adayları ile partilileri buluşturan mükemmel “Birlik ve Dayanışma” gecesi Kartal Titanic otelinde gerçekleştirildi. 

Gecenin sunuculuğunu yapan Tamer Vurun sergilediği performans ile Cumhuriyet Halk Partililerin takdirini kazandı.

Geceye CHP Milletvekilleri, Celal Dinçer, Kadir Gökmen Öğüt, Osman Korutürk, aday adayları 
Ali Kemal KumkumoğluAtilla Albuyur, Aynur ÖzersoyBerhan Şimşek, Binali Karaman, Birsen Demirel, Fikret Şahin, Gülseren Böyüktaş, Doğan Tekel, Erkan Başboğa, Esat Güngör, Fahrettin Kaya, Fikret Aksoy, Füsun Sökmez, Gamze Akkuş İlgezdi, Hakan Ayvataş,  Derya Şentürk, Hasan Basri Özbey, Hasan Yalçınkaya, Mustafa Yalçınkaya, Hikmet Karakuş, İbrahim Taşdelen, İrfan Yıldız, İsmail Saçlı, Hüseyin Tokay, İlhan Koç, Kadir Demirgöz, Kemal Ercan, Mehmet Şık, Metin Ağırman, Muhammet Gülenç, Musa Bulut, Musa Sağdıç, Nimet Karabulut, Mustafa Farsakoğlu, Kazım Bilgen, Nurettin Sarıbal, Yalçın Tarhan, Yıldırım Emsiz, Zekariya Dede, Nejla Erdem, Kemal Ercan, Yavuz Top, Saadet Karan, Seval Özkan, Süleyman Güzel, Süleyman Peker, Tuncer Özyavuz, Vahap Turan, Yusuf Erdinç, CHP Pendik, Sultanbeyli ve diğer ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda partili geceye renk kattılar. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç tüm katılımcıları selamladıktan sonra şöyle konuştu : ” Haziran seçimlerine 87 gün kaldı. Hepinizin partimizi iktidara taşımak için yaptığınız çalışmaları görüyorum. Gördüklerim bana güneşin 87 gün
 sonra üzerimize doğacağı inancını aşılıyor. Bizim temel bir amacımız var. Dünyanın en güzel ülkesinde dostça ve kardeşçe yaşamak istiyoruz. Barışı sağlayacak adres CHP’dir. CHP Halkın partisidir.  Bu düşünceler içerisinde diyorum ki 7 Haziran kardeşliğimizin, barışımızın, kadın-erkek eşitliğinin yeniden tesis edildiği, haramilerin saltanatına son verip halkın iktidarını kuracağımız bir tarihtir.” dedi.

Kıskanç'tan sonra konuşan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ” Yemeğin, kulisin olduğu yerde konuşma olmaz herkese afiyet olsun diyorum. Buraya girerken hava belli güzel bir akşam, güzel bir etkinlik. Biraz da kıskanarak içeri girdim. Keşke örgütün içinden çıkmış bir belediye başkanı olarak karşınıza çıkmış olabilseydim. 2013 yılında Genel merkeze önseçimi hiçbir yerde yapmıyorsanız Kartal da yapın dedim. Seçilmişler ile atanmışlar birbirlerini dengeleyecekler. En azından atanmışlar seçilmişlerin örgütten alacağı hesap nedeniyle luzumlu, luzumsuz konuşmamayı da öğrenmiş olacaklar. Cesaret edip örgütüne kendini emanet etmiş arkadaşları tebrik ediyorum. Bu işin kaybedeni yok. Bu iş de bütün aday adayları ve CHP kazanacaktır. Bu coşku 7 hazirana kadar devam etsin.” dedi.

Büyük buluşmada Cumhuriyet Halk Partililer aday adayları günün anısına resim çekildikten sonra türküler söyleyip, halaylar çektiler.




Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2015, 23:17

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17