Bu eşeği kim açacak?

Aylardır açılmayan eşek heykeli için koskoca genel başkan mı bekleniyor?

Bu eşeği kim açacak?
Aylardır Kartal kamouoyu Kartal'ın merkezi'nde ambalajlı şekilde bekletilen EŞEK HEYKELİNİN neden açılamadığını merak ediyor.

Kul Mustafa'nın Eşşeği!

Rahmetli Barış Manço'nu şarkısında seslendirdiği "Kolu komşuya dert oldu, kul Ahmet'in ceketi!" sözlerini andıran bir gelişmede Kartal'da yaşanıyor. Kartal kamuoyu aylardır merak ediyor. Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgüz'ün Eşekli kütüphaneci heykeli neden açılmıyor? Her gün Kartal'ın merkezinde ki heykelin etrafından geçen binlerce Kartal'lılar ambalajlı mermere bakıp bakıp bir anlam veremiyorlar.

Kütüphane yapacağına Eşekli mesaj!

Kartal'lıların alın terleriyle ödediği vergileriyle, her yıl onlarca heykel yaptıran Kartal Belediye Başkanı, Kartal'ın merkezinde yıllar önce yıkılan kütüphaneyi yeniden yapacağına, Eşekli heykel yaptırırdı. Bu çok önemli eserin! açılışı da bir türlü yapılamadı. İddialara göre Kartal Belediye Başkanı heykeli Genel başkanı Kılıçdaroğlu'nun açmasını bekliyor. CHP Genel başkanı Kılıçdaroğlu ise böylesine tarihi bir heykeli açmaya bir türlü gelmediği ve gelmeyeceği de yine iddialar arasında.

Genel Başkana eşek heykeli mi açtırılır?

CHP'li ve Ak Parti'li belediyeler bir birinden vizyon projelerin açılışını yaparlarken, daha Kartal'da bir kültür merkezi bile açamayan Kartal Belediyesi'nin EŞEKLİ HEYKELİ genel başkana açtırmasının bir skandal olabileceği ve bu yüzden de Kılıçdaroğlu'nun bu heykeli açmayacağı da yine siyasi kulislerde esprili şekilde konuşuluyor. 

Eşekli heykel açılırsa kamuoyuna duyuracağız.

Bizi izlemeye devam ediniz...


Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2016, 02:54

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17