AK Parti'den CHP Grubuna anlamlı hediye

Yerel siyasilerden örnek olacak hareket.

AK Parti'den CHP Grubuna anlamlı hediye
banner46

Kadıköy Belediyesi Meclisinde AK Parti grubu CHP Grubuna Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılında anlamlı hediye verdi.

AK Parti Kadıköy Belediye Meclis Grubu, CHP Kadıköy Belediye Meclis Grubunu 29 Ekim Çarşamba günü ziyaret ederek Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yıl hediyesi olarak Atatürk posteri hediye etti.

Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı Kadıköy'de "Gülümse Kadıköy" sloganı ile kutlanırken, AK Parti Kadıköy Belediye Meclis Üyelerinden CHP gurubuna anlamlı ziyarette özel bir hediye sunuldu.

Cumhuriyetin 91. yılında Atatürk'ün tam boy portresini CHP grubunda hediye eden AK Parti meclis üyeleri adına grup başkan vekili Ömer Şahan şunları söyledi:

"Kadıköy'de yaklaşık 7 aydır belediye meclis üyeliği yapmaktayız. Bu süre zarfında bizim grup odamızda bir eksiklik dikkati çekti Atatürk portresi olmadığını gördük. Kurban Bayramı nedeni ile ziyaret ettiğimiz CHP Grubunda da aynı eksikliği tespit ettik. Kendi grup odamıza Atatürk, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun posterlerini yaptırırken Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılında CHP grubuna da böyle anlamlı bir hediyenin uygun olacağını düşündük..


B
u vesile ile tüm Kadıköy halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik ederken, bundan sonraki süreçte de Atatürk'ün; "Hiçbir şeye ihtiyacınız yok, yalnız bir şeye ihtiyacınız vardır; oda çalışkan olmak" sözünü kendimize şiar edinerek Kadıköy için çalışmaya devam edeceğiz."

  
Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2014, 14:09

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17