CHP'li Kartal Belediyesi Mescit Kapattı!

CHP'li Kartal Belediyesi Mescit Kapattı!
banner46

FETHİ SATICI

Kartal’ın Çamlık Mevkiinde Oto Pazarı olarak çalışan ve mülkiyetinin İş Bankasına ait olduğu belirtilen Kartal Oto Pazarı  Cuma sabahı saat:  9. 30 sıralarında Kartal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nce kapatıldı. Sabah saatlerinde Oto pazarına  gelen Motorize ekipler ve İş makineleri Oto pazarın araç giriş kapılarının önlerinde derin hendekler açtı ve giriş kapısının önü de   yaklaşık 2 metre yüksekliğinde moloz karışımı toprak yığdı. Bu arada zabıta görevlileri ana giriş kapısı ile vatandaşların giriş yaptığı toplam 7 kapıyı kaynak yaparak sabitledi ve mühürledi.

ARBEDE YAŞANMIŞ

Edinilen bilgiye göre, Oto pazarının kapılarına kaynak yapılırken ve mühür konulurken zabıta görevlileri ve Oto pazarı çalışanları arasında kısa süren bir arbede yaşandı ve Oto park görevlisi zabıta görevlilerinden şikayetçi olunca konu Polis’e intikal ettirildi.  Bu arada Oto pazarı alanında bulunan yaklaşık 100 otomobil kapa önleri kazıldığından ve giriş kapılarının da kaynak yapılıp sabitlendikten sonra içeri giriş ve çıkışlar durdu. Bu ada araçlarını almak için Kartal Oto pazarına gelen araç sahiplerinin Kartal Belediyesi ilgililerine sert tepki gösterdi. Bunun üzerine yan kapının bir kısmında kazıyı yapılmadı ve alanda mahsur kalan araçların dışarı çıkarıldı. Açık tutulan kapının mühürü görevliler tarafından söküldükten sonra yeniden yerine takıldı.

MESCİD KAPATILDI!

Zabıta görevlileri ile Oto pazarı çalışanları arasında bir arbede daha Mescidin bulunduğu Müştemilat’ın kapısı zincirle sabitlenip mühür konulurken yaşandı. Oto park çalışanları aynı zamanda idare ve Mescit olarak kullanılan Müştemilatın içersinde bulunan malzemelerin Zabıta görevlilerince tahrip edildiğini iddia ettiler. Bu arada Oto pazarı önünde ve yakınında Motorize Zabıta ekiplerinin konuşlandırıldığı görüldü.

İKİ AY ÖNCE KAPATILMIŞTI

Kartal Oto Pazarı 16 Aralık 2011 tarihinde yine giriş kapılarının önleri kazıldı ve kapıları da mühürlenerek kapatılmıştı.  Oto pazarı çalışanları Kartal Belediyesi Kurbanlık hayvanların burada satılması için alanı bir süre belediye ve ya Kartal spor’a tahsisini istemişti. Bu istekleri yerine getirilmeyince Kartal Belediye Başkanı Sayın Altınok Öz, Oto pazarını işleten Şirket ilgililerine adeta savaş açtı ve işi inada çevirip ekmek teknemizi tekrar kapattı. Giriş kapılarının önleri kazılırken bazı görevlilerde Oto pazarının giriş kapısında yazılı levhaları parçaladılar ve bizlere adeta şiddet uyguladılar” şeklide tepki gösterdiler.

Oto pazarı çalışanları Şirket yetkililerinin konuyu tekrar Mahkemeye taşıyacaklarını da sözlerine eklediler.

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2012, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17