Şehitlerimiz, Deprem ve Kongreler

ŞEHİTLERİMİZDEN BİRİ BİLAL ÖZCAN…

Vatan hainleri, ülkemizin üzerine...

Şehitlerimiz, Deprem ve Kongreler
banner46

ŞEHİTLERİMİZDEN BİRİ BİLAL ÖZCAN…

Vatan hainleri, ülkemizin üzerine kara bulutlar gezdirmeye devam ediyorlar. 24 şehidimizin içinden biri Bilecik Dere köylü. Yakın köylümüz. Asteğmen Bilal ÖZCAN… Babasının gururlu ve inançlı duruşu, beni çok etkiledi. Ataköy 5. Kısım Camii’nde görüşmemizde,  Faruk Kardeşim, “Gururluyum; oğlum şehit oldu. Cennetle mükafatlandı. Bir baba olarak, bundan mutlu ne olabilir? Göz yaşı döküp de, düşmanlarımızı mı  sevindireyim? Ne büyük gurur ve erdem? Lütfen hangi siyasi düşünceye mensup olursanız olun, söz konusu vatan olunca, siyaset yapmayın.” ifadesinde bulundu.

Söz konusu vatan olunca gerisi teferruattır.

ERCİŞ – VAN DEPREMİ…

Deprem, bir felaket, üzüntü ve acının buluştuğu yer. Devletimiz ve Milletimiz, bu konuda sınıfı geçti. Bundan bile siyasi rant sağlayan maalesef kişiler oldu. Televizyon seyrediyorum; yapılan onlarca iyiliğin yanında, nedense bazı televizyonlarda yalnızca yağmalanan iki araç gösteriliyor. 1 haftadır sürekli bunu gösteriyorlar. Yağmalanan iki aracı… Belli ki; amacı ortalığı kışkırtmak üzere, “Devlet buraya gelmedi” diye bağırmak. Tam arkasındaysa, Kızılay’ın çadırları.İnsan, söylediği yalandan utanır.

Ülkemizin her kesiminden yardımlar yağdı, Her kesim bir oldu. Bu milletin evlatlarını bölemeyeceksiniz. Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL’ü bu konuda tebrik ediyorum. Sebebi ne olursa olsun, her yerde o var. Başta Kartal Belediye Başkanımız olmak üzere, tüm Belediye Başkanlarına örnek olmalı.

KONGRELER…

Siyasi Partiler’de, kongre heyecanı başladı. Kartal CHP ve AK Parti’de, ilçe kongreleri yapılacak. Kongreler, önümüzdeki seçimde, Meclis Üyesi ve İl Genel Meclis Üyesi’nden tutun da, Belediye Başkanı’nın kim olacağına varıncaya kadar yön verecek. Her kim ki; Kongre Seçimleri’nde, ilçesinde oturan ve mahallesine hakim teşkilatıyla bütünleşmiş kişileri yönetimine alırsa, Belediye Seçimleri’ne avantajlı girecek. Şu anda, Kartal CHP ve AK Parti’nin kazanma ihtimali %50. Burada hata yapan, belki de Belediye  Seçimi’ni kaybedecek.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2011, 06:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17