Altınok ÖZ, İstifa Et!!! Sesleri Yükseliyor!

Altınok ÖZ, İstifa Et!!! Sesleri Yükseliyor!

En sonunda beklenen oldu. Son maçta “Altınok ÖZ istifa” sesleri yükselmeye başladı.

İstifaya çağıranlar kimler. Tabii ki Kartalspor’u canı gönülden sevenler. Sabırları azaldı muhtemelen. Haftalarca peş peşe yenilen Kartalspor, yine her zaman ki gibi akılları durduruyor.

MİLYONLAR KARTALSPOR’A, GOLLER HAVAYA!

Bir türlü borcu bitmeyen Kartalspor’da sular durulmuyor. Düştü düşecek denilen Kartalspor, düşmedi. Şimdi ne odu, hani bir söz var ya “1 ileri 3 geri” yapar oldu!

ALTINOK ÖZ’ÜN SUÇU NE!

Doktorluktan gelen ve fanatik Galatasaray’lı olan başkanımız, belediye başkanı olduğunda kucağında Kartalspor gibi ağır bir yükü buluverdi. O Kartal’ın belediye başkanı olduğu gibi Kartal’ın vazgeçilmezi olan Kartalspor’u sahiplenmesi gerekiyordu, o da öyle yaptı. Karyapsan’dan 5 milyoncuk lirayı Kartalspor’a aktardı. (Bunu gazetemize yaptığı röportajda belirtmişti.) Yeter mi, yetmez. Kurban kesim paraları ve Kurban alanından gelen çadır kira paraları da Kartalspor’a gitti. Kim için yaptı bunları, Kartalspor’un fanatiği olan sayıları da belki Bin’i bulmayan taraftar için ve “Acaba Bizim Kartalspor maçı ne durumda” diye ara sıra merak eden bir kısım futbol seven halkımız için yaptı.

KARTALSPOR GİTTİ! GİDİYOR MU ENDİŞESİ?

Futbol taraftarları diğer spor dallarında ki taraftarlara pek benzemezler. Bir kısmı Küfretmeyi, hayata ve dünyaya kızdığından, içinde ki hıncını hiçbir yerde yapamayacağı şekilde statta bağırarak rahatlamayı seçiyor. Bazı taraftarlar 3 hafta peş peşe yenilen takımı görünce ister istemez fabrika ayarları bozuluyor. Taraftarların küfredenleri bir tarafa, fırsat bulsalar döner bıçakları ile stada girecekler bile vardır. Çok şükür, fırsat bulamıyorlar. (Geçmişte örnekleri çoktur.) Bir de taraftarların arasına art niyetlileri KARTALSPOR SATILACAK dedikodusunu yayıyorlar, işler iyice kızışır oluyor.

KARTALSPOR EŞİTTİR, KARTAL BELEDİYESİ Mİ?

Önceki yazılarımızda da belirtmiştik, “Kartalspor Kartal Belediyesinin sırtından ne zaman düşecek.” Diye. Biliyorum birileri de bize muhtemelen kızıyorlardır. Şu bilinmeli ki, biz Kartal’ın giderlerini ve sorunlarını dert edindik kendimize. Sokakta ki esnafta, vatandaşta Kartal’ın artık Kartallar gibi yükselmesini ve uçmasını istiyor. Kartal’ı yükseltecek vizyon projeler de görmeyince, her Kartal’lının söylendiğini köşemize taşıyoruz mecburen.

BÖYLE BAŞKAN BULAMAZSINIZ!

Taraftarlara sözüm şu ki, Fanatik Galatasaray'lı olduğu halde, Kartal’ın milyonlarını Kartalspor’a aktaracak kadar Kartalspor’u seven ve kendine bunu dert edinecek böyle başkan bir daha bulamazsınız. Hatta amigoların bile sigortalı olarak çalıştırıldığı kulislerde bol bol konuşulmakta. Altınok Öz daha ne yapsın. Karyapsan’ın bütçesini 10 milyon’a çıkarttı onu da mı Kartalspor’a aktarsın. Başkanımızı çok kızdırarak “Ceketimi alır giderim” mi dedirtmek istiyorsunuz. Yapmayın arkadaşlar. O zaman gün gelir Kartalspor'u, Bulvarspor'un sahasında maç yaparken buluverirsiniz.Öpücük

Benden söylemesi. Bol gollü günlere...Göz kırpma

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2011, 10:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17