Derin Milliyetsizlik Manifestosu

Değerli okurlarım;

 

Toplumsal bir hareketin duyurulması ve savların belirtilmesi üzerine, kurulan hareketin oluşunu bildiren yazı...

Derin Milliyetsizlik Manifestosu

Değerli okurlarım;

 

Toplumsal bir hareketin duyurulması ve savların belirtilmesi üzerine, kurulan hareketin oluşunu bildiren yazı ya da doktrinlere manifesto denilmektedir.

Aklınıza "bu da ne şimdi? "sorusu gelebilir, hemen açıklıyayım,

 

  Toplumların birleştirici ve bütünleştirici bazı değerleri vardır.Din,dil,bayrak vb. değerler halkın, devletin üniter yapısı ve bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmasının en önemli sebeplerindendir.Bu değerlerle oyun oynamaya çalışmak ise ayrıştırıcı,farklılaştırıcı, ötekileştirici ve en nihayetinde de ülke bütünlüğünü bozacak kabul edilemez bir fiildir.Ülkenin iktidar koltuğuna oturmak veya o koltuğu bir süre daha elinde tutabilmek için üstün ayrıştırma çabalarına girişenler de zaman zaman karşımıza çıkabilir.

Siyasi görüşü veya olaylara bakış açısı her ne olursa olsun ülke bütünlüğüne kastedenler Necip Fazıl'ın tabiriyle "KUBUR FARELERİ" ne denk muameleyi hak etmektedirler.

 

  Günlük siyasi çıkarları için milletin gözlerine perde çekerek ,milletin ağzına mama tıkarak, görmez ve konuşmaz, duysa da duyduğuna inanmaz fabrikasyon tipler toplumu haline dönüştürülmesi de en büyük tehtidlerden birisidir.Ve ne yazıktır ki tek tipleştirilmiş  bu topluma "siz aynı görünebilirsiniz fakat aslında etnik yapılarınız farklı, sizler Türk değilsiniz" telkinleriyle binlerce yıldır birlikte yaşadıkları insanların aslında onlardan olmadığı kanısını yerleştirmeleri böl,parçala,yönet,yok et siyasetindeki başarılarını gözler önüne sermektedir.

 

Özellikle muhtaç olduğu kudretin damarlarındaki asil kanda mevcut olduğunu bilen Türk gençliği'nin "büyüklerin varken konuşma" baskısı ile her ağızlarını açtıklarında susturulmaları bu zevatın en başarılı oldukları hususlardandır.

İşte gençliği büyükleri vasıtası ile susturan, büyükleri ise balık tutmayı öğretmek yerine kendilerinden gelecek promosyon balıklara muhtaç ederek etrafında toplayan, tüm bunları milli birlik ve bütünlüğü bozmak için sürekli tekrarlayan bir güruh ile karşı karşıya da kalabiliriz.Benim bu hastalıklı ve aşağılık harekete taktığım isim ise, Derin Milliyetsizlik Manifestosu ve O'nun silahşörleridir...

 

İnşallah ülkemiz böyle insanlarla karşılaşmaz!!!

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2011, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17