Yenişehir Hizmet Merkezi ve Şerife Bacı Parkı Ataşehir’de açıldı

Ataşehir Belediyesi tarafından İçerenköy Mahallesi’ne kurulan Şerife Bacı Parkı açıldı.

Yenişehir Hizmet Merkezi ve Şerife Bacı Parkı Ataşehir’de açıldı
banner46

İçerenköy Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ve Kastamonu yöresel derneklerinin yoğun ilgi gösterdiği park açılışı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin de katılımıyla gerçekleşti.

 

Açılış kurdelesini kesen Başkan Battal İlgezdi yaptığı konuşmada; “Kastamonu doğumlu olan Şerife Bacı, Türk Kurtuluş Savaşı’nın Halk Kahramanlarından biridir. Şerife Bacı, Kurtuluş Savaşı’nda yaşlı kadın ve erkeklerle birlikte İnebolu’da bulunan cephanelerin Ankara’ya götürülmesinde çocuğu ve kağnısıyla yer alırken kış şartları nedeniyle Aralık 1921’de donarak yaşamını yitirdi. İşte içimizden çıkmış, bizim değerlerimizden biri olan Şerife Bacı’nın adını Ataşehir’de yaşatacağımızdan dolayı çok mutluyuz” dedi.


Ataşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde kurulan Yenişehir Hizmet Merkezi, Edip Akbayram ve Moğollar konseriyle açıldı.

 

Mahalle halkının ihtiyaç duyduğu kamu ve sağlık hizmetlerine bir arada ulaşabilecekleri Yenişehir Hizmet Merkezi’nde; Belediye Birimleri, Sağlık Ocağı, PTT Bank, İSKİ, İGDAŞ, AYEDAŞ ve Muhtarlık yer alıyor.

 

Yenişehir Mahallesi Baraj Yolu Caddesi’nde yer alan Hizmet Merkezi’nin açılış etkinlikleri Moğollar konseriyle başladı. Geçmişten bu güne en güzel şarkılarını söyleyen Moğollar grubuna Ataşehirliler de eşlik etti.

 

Edip Akbayram konseriyle devam eden etkinliklere Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi de katıldı.


Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2014, 19:53

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17