Allah rahmet eylemez!

ALLAH RAHMET EYLEMEZ!

Hayırlı sabahlar gönül dostları.

Son zamanlarda nedense her ölene şehit yada Allah rahmet eylesin diyor bazıları.

ALLAH RAHMET EYLEMEZ!

Allah'ın rahmeti elbette ki büyüktür. Kime rahmet eyleyip, eylemeyeceğini de yaradan bilir. Lakin kimlere rahmet eyleyeceğini ve kimleri cehenneme atacağını Kur-an' da belirtmiştir. Açıp okursanız zaten görürsünüz. Öyle bir millet olduk ki, İnandığı dini bilmeyen, İnandığı kitabı okumayan, kulaktan duyduklarıyla islam dinini karıştıranlar var. Ben bildiğimi öğrendiğimi yazayım, hoşuna gitmeyenler işin ehlinden öğrensinler.

Bazıları var ki, Allah rahmet eylemez. Çünkü;

- Allah, Son peygamberini ve önceki peygamberleri inkar edenlere rahmet eylemez. (elçisini kabul etmeyen, o elçiyi göndereni de kabul etmemiş olur)

-Kur-an' a inanmadığı gibi, ayetlerine savaş açanlara rahmet eylemez.

-Ezan'a namaza inanmadığı gibi, ezan okunurken müziğin sesini açana, imamla dalga geçene ve namaz bedevi adetidir diyenlere rahmet edeceğini beklemek büyük saflık olur. Bu tarz kişilerin Şeytanla bağlarını iyi bir gözden geçirmeleri gerekir.

IŞIKLAR İÇİNDE YATSINMIŞ!

Birde daha öncede yazmıştım. Kabirde ışık beklemek saflık olur. Oraya ampul, led lamba, florasan mı döşediniz de ışıklar içinde yatsın. :) Sonra elektrik nereden bağlanıyor? Jeneratör mü var? Elektrik faturasını kim ödeyecek? :)

NUR İÇİNDE YATSIN!

İnananlar biri vefat ettiği zaman bakar ilk önce bu kim? Yaşam tarzı nasıldı? İyi bir insanmıydı? Yoksa kötülükte yarışan, çevresine zarar veren, kötü birimiydi? İyi biri ve inanan biri ise "ALLAH RAHMET EYLESİN, NUR İÇİNDE YATSIN!" der. Ama kötü biriyse bırakın rahmet dilemeyi cenazesine bile katılmaz.

Yani işin özü dostlar;

Allah diyeceksiniz. Tanrı demeyeceksiniz! Tanrı çok var ama Allah bir tanedir. Nur içinde yatsın diyeceksiniz ama kabirde ışık beklemek yer aldı metrosunda uzay mekiği beklemek gibi olur :) Biliyorum ki siz yine de inatla ve ısrarla Tanrı diyeceksiniz ve Işıklar içinde yatsın diyeceksiniz. Ebu Lehep te öyle diyordu! Ayet indi yine dedi. Hidayet dilemezse Allah, kul neylesin? Ama kul da Allah'ın hidayeti için biraz adım atmalı diye düşünüyorum.

Allah inananlardan razı olsun. İnananlara rahmet eylesin. İnanan kulların kabri cennet bahçesinden bir bahçe olsun. İnanmayanların nasıl muamele göreceğine ise ben karışmam ne haddime. Rabbim gerektiği gibi muamele eylesin.

Not; Allah'ıma, yani dostuma inanan benimde dostumdur. Onan inanmayan varsın gitsin şeytanın dostu olsun)

İnanan dostlar; Cumanız hayırlı, bereketli ve huzurlu geçsin... 
YORUM EKLE

banner17