Volkan KONAK "Magazinci yavşaklığı bu.."

Volkan KONAK
banner46

Ünlü şarkıcı Volkan Konak önceki akşam Arnavutköy'de dostlarıyla yemek yedi. Bir ara yemeği bırakıp dışarı çıkan Konak, çorap satan kızla çiçekçiye 100 TL bahşiş verdi. Gecenin sonunda gazetecilere, "Ben sanatçı değilim, müzisyenim, sorularınızı sanatçılara sorun" diyen ünlü şarkıcı, "Van'daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?"sorusuna, "Deprem beni ilgilendirmiyor" diyerek etraftakileri şoke etti!

'DEPREMİN D'Sİ BİLE KONUŞULMADI'

Bu haber bir gazetede yer aldı.. Haber üzerine kendisine ulaştığımız Volkan Konak Ensonhaber.com'a özel açıklamalarda bulundu. İddiaları kesin bir dille reddeden Konak, "Depremin D'si bile konuşulmadı.. Bu haberi yazan arkadaş bana tam bantı göndersin, görüntüyü göstersin ben de tamam deyip oturayım o zaman.." dedi..

'BÖYLE BİR KONUŞMA OLMADI'


"Deprem için ben böyle bir şey söyleyebilir miyim.. Deprem Sibirya'da da olsa benim için aynı Van'da da olsa aynı.. Kesinlikle böyle bir konuşma olmamıştır" diyen Konak, magazin muhabirlerine de mesaj gönderdi.. 

MAGAZİNCİ YAVŞAKLIĞI

Magazin muhabirlerine kızgın olan Konak, "Bu kadar yalana da pes doğrusu.. Ama bundan sonra hiçbir magazin muhabiri yanıma yanaşamayacak.. Ben artık bardağın taştığı yerdeyim.. Bunlar insanın karısının kızının da adını çıkarır.. Magazinci yavşaklığı bu.." dedi.. (HABERVAKTİM)

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2011, 06:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17