Özden'e sevgi seli

AK Parti Adalar ilçe başkanlığı Burgazada ve Kınalıada’da seçim irtibat büroları açtı.

Özden'e sevgi seli
Açılış törenlerine katılan ve Ada halkının sevgi gösterileriyle karşılanan Belediye Başkan adayı Coşkun Özden, “Vizyon projelerimizle Adalar halkı arasında ayrım yapmadan, kimseyi küstürmeden Adaları hep beraber kalkındıracağız” dedi. 


30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde çalışmalarını hızlandıran AK Parti Adalar İlçe Başkanlığı, Kınalıada ve Burgazada’da seçim irtibat bürolarını açtı. Belediye Başkan adayı Coşkun Özden’in yanı sıra Belediye Meclis üyesi aday adaylarının da katıldığı açılış törenlerine Adalılar büyük ilgi gösterdi.
AK Parti ilçe Başkanı Erdoğan Yılmaz, birlik ve beraberlik içerisinde Adalılar ile kurdukları konsensüs ile AK Parti bayrağını 30 Mart akşamı Adaların burçlarına dikeceklerini belirtti.


ADALARIN KİMYASI BOZULDU


Adaların sevilen simalarından Burgazada Su Sporları Kulübü Başkanı ve Belediye eski Başkan Yardımcılarından Ali Fuat Tolga’nın da katıldığı törende konuşan Belediye Başkan adayı Coşkun Özden ise, son beş yıl içinde Ada halkının kimyasının bozulduğuna dikkat çekerek, yaşanılan üzüntüleri ortadan kaldıracaklarını vurguladı. Adaların hak ettiği yatırımları alamadığını, belediyenin asli görevi olan temizliği bile beceremediğini dile getiren Belediye Başkan adayı Coşkun Özden, bu dönem içerisinde esnafların, emeklilerin, işçilerin, memurların, engellilerin ezildiğine dikkat çekti.



VİZYON PROJELERİMİZLE GELECEĞİZ



Yaklaşan yerel seçimlerde Ada halkının hizmete oy vereceğine inandığını dile getiren AK Parti Belediye Başkan adayı Coşkun Özden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merkezi hükümet ile yapacakları işbirliği ile Adalar’ın önünü açacaklarını da vurgulayarak, “Adalarımızı bir dünya kenti haline getirecek vizyon projelerimizi önümüzdeki birkaç hafta içinde ilçe halkımızla paylaşacağız. Adalar halkı benim 10 yıllık görev sürem ile son beş yılı mukayese ederek tercihlerini yapacaklarından eminim. Geçtiğimiz yerel seçimlerinde bize destek ve oy vermeyenler bu seçimler öncesinde bize büyük destek veriyor. Kendilerine teşekkür ediyorum”dedi.



KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYACAĞIZ



Göreve seçilmeleri halinde patronlarının vatandaş olacağını dile getiren Başkan adayı Coşkun Özden, hiçbir Adalının ekmeği ile oynamayacaklarının sözünü vererek, Adalar’ın yaşam standardının yükseltilmesi konusunda ciddi adımlar atacaklarını ve ekonomisini kalkındıracak projeleri ortaya koyacaklarını vurguladı. Uygulanacak her projenin içinde Adalıların olacağını dile getiren Özden, “Uygulamaya koyacağımız her projemizde Ada halkı kendisini bulacak. İş istihdamının yaratılması, esnafımızın kalkınması yönünde çalışmalar gerçekleştireceğiz. Biz Adalar’da etnik köken, mezhep ayrımı yapmadan halkımızın daha iyi şartlarda yaşamlarını sürdürecekleri bir Adaları İstanbul’umuza kavuşturacağız. Bizim göreve gelmemizle birlikte Adaların kaderi değişecek. Ben içinizden biri olarak, bu göreve talip oldum. Bu yolda da kendimi Adalılarımıza emanet ediyorum. Adalara hizmet bizim için en büyük gurur vesilesi olacaktır. Vatanımıza, milletimize, insanımıza hizmet vermek onurların en yükseği olduğunun farkındalığı ile yola çıktık. Adalarımız için gece gündüz demeden, bize verdiğiniz emaneti, emanetin ne olduğu bilinci hareket edeceğiz. Bize vereceğiniz yetki ve emanetin ne olduğunu bildiğimiz gibi, tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumak, onu hizmete çevirme anlayışı ile gece gündüz demeden çalışacağız. 30 Mart yerel seçimleri sadece bir belediye başkanı seçimleri değil, aynı zamanda Adalarımızın geleceği demektir. Bu seçimler Adalarımızda istikrar, yarınlarımız, evlatlarımızın geleceği demektir”dedi. Açılan seçim irtibat bürolarına Adalıların gelip gitmesini isteyen Özden, açılan bu büroların aynı zamanda Adalıların görüşlerini bildirme noktaları olacağını da dile getirerek, “Bu seçim irtibat bürolarımıza her gelişinizde Adaların kaderinin nasıl değişeceğini fark edeceksiniz”diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 20:44

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17