İşte merak edilen Milyoner memur ve serveti

İlçem Gazetesi'nin önceden duyurduğu "milyoner memur" kamuoyunda merak uyandırdı.

İşte merak edilen Milyoner memur ve serveti
banner46
Adalar Belediyesi’nde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görev yapan M. T. İsimli memurun sahip olduğu serveti dudak uçuklatıyor. 

Bir  çok memurun  rüyasında bile göremediği servete sahip olan M. T. İsimli memurun malvarlığının kaynağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor. 

İLÇEM-Haber Merkezi


Adalar Belediyesi’nde 657 sayılı devlet memurluğu kadrosuyla İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde görev yapan M. T. İsimli memurun sahip olduğu serveti akılları donduruyor. Kadıköy, Pendik, Çınarcık ve Aydın’ın yazlık bölgesi Didim’de kendisinin, eşinin ve oğlunun üzerine kayıtlı paha biçilemeyen malvarlığına sahip olan M. T.’nin bu parayı memur maaşıyla nasıl kazandığı ise merak konusu oldu. 

Adalar Belediyesi’nde  657 sayılı devlet memurluğu kadrosuyla görev alan ve yapılan bir çok ihalede de komisyon üyesi ve başkanı olarak görev aldığı iddia edilen M.T. İsimli memurun müthiş bir servete sahip olduğu ortaya çıktı. M.T.’nin edindiği mal varlığını ise kendisi, oğlu ve eşinin üzerine yaptığı ortaya çıktı. Gazetemizin yaptığı araştırmalara göre; M.T.’nin Adalarda dairesi, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde 553.63 alanda ki hisseli dairesinin yanı sıra Pendik’te 10.000 metre kare meskende (107/14960 oranda) hisse ortaklığı bulunuyor. 

EŞİNİ VE OĞLUNU UNUTMADI


Edinilen bilgiye göre; M.T.’nin eşinin üzerine kayıtlı olarak Aydın’ın Didim ilçesinde 1267,53 metre kare alanda hisseli dükkanının yanı sıra Kadıköy’de de 134,56 metre kare alanda hisseli dairesi ve 97,5 metre kare kagir dairesi bulunuyor. Oğlunun geleceğini de garanti altına almayı hedefleyen milyoner memur M. T.  oğlu üzerine kayıtlı (eşiyle aynı yerde) Kadıköy’de 134,56 metre kare alanda hisseli dairesi ve 97,5 metre kare kagir dairesi bulunuyor. 

SALTANAT SÜRÜYORLAR


657 sayılı devlet memurluğu kadrosuyla görev yapan Mehmet T. Mal varlığı bu gayrimenkullerle sınırlı değil. Araç konusunda da çok hassas olduğu ortaya çıkan M. T. 2005 model Transporter araca binerken eşinin altında ise 2010 model Hyundai Tuscon var. Oğlunun altında ise 150 bin lira değerinde 2014 model Mercedes C 180 AMG aracı’nın yanı sıra 2014 model Honda Motorbisikleti  bulunuyor. 

MEMUR MAAŞIYLA MÜMKÜN DEĞİL


M.T. İsimli memurun edindiği mal varlığının kaynağı kamuoyunda merak konusu olurken, maaşlarla bu servetin elde edilmesi mümkün gözükmüyor. Türkiye’de memurun aldığı maaş belli iken, böyle bir servetin ancak miras yolu ile elde edileceği düşüncesi oluşuyor.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2015, 19:42

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17