CHP'li Başkanlardan Adalar Çıkarması!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu’nun düzenlediği toplantıya katıldı.

CHP'li Başkanlardan Adalar Çıkarması!
Adalar Belediyesi’nde gerçekleştirilen toplantıya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve CHP’li belediye başkanları katıldı.

Adalar Belediye Başkanı Dr. Mustafa Farsakoğlu, meclis salonunda Adalar ile ilgili yaptığı çalışmaları sunum eşliğinde anlattı. Sunumun ardından heyet, 23 Nisan Caddesi’nde Adalar Belediyesi’nin çalışmalarını yakından inceledi.


Elektrikli Arabayla Ada Turu Yaptılar


Gezi sırasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk ve Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, elektrikli arabaya binerek ada turu yaptılar.  Gezinin ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın,  Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Kadıköy Belediye Başkanı Av. Selami Öztürk motorla Kartal’a geçtiler. Burada çay bahçesinde oturan Başkan Öz, Günaydın ve Öztürk bir süre sohbet etti.  


Günaydın: “Kartal Halkı Başkan Öz’e Güveniyor”


CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün Kartal’a birçok proje kazandırdığını, Kartal halkı tarafından sevilen ve güvenilen bir başkan olduğunu söyledi. Günaydın konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kartal Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve çok başarılı buluyorum. Sayın Öz, halkın güven ve sempatisini kazanmış bir başkandır. Öz, sosyal belediyecilik adına ciddi projeleri hayata geçirmiştir. CHP’li belediyelerin her birinin örnek çalışmaları var. Ancak Kartal Belediye Başkanımızın bazı çalışmaları, Türkiye’ye örnek olmuş işler olarak öne çıkmıştır. Bu sebeple de başarılı bulduğumu özellikle vurgulamak isterim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17